Teknoloji Severler İçin Akıllı Sehpa: Sobro - Haberler - indir.com

Teknoloji Severler İçin Akıllı Sehpa: Sobro

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-01 15:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknolojinin gelişmesi ile beraber, elektronik cihazlar haricinde her ortamda teknolojinin faydalarını görmeye başladık. Özellikle geçtiğimiz senelerden başlayan giyilebilir teknolojilerin yanı sıra akıllı ev ürünleri çeşitliliğide artmaya devam ediyor. Teknoloji her alana elini attığı gibi mobilyaların gelişimine de katkı sağlamaya başladı. Evlerimizin önemli eşyaları olan mobilyalar, noktasında teknolojik bir sehpa ortaya çıktı. Bu sehpa sadece bir sehpa değil ve içeriğinde birçok teknolojik özelliği barındıran mobilya ürünü diyebiliriz. Kullanıcı hayatını kolaylaştırmak adına geliştirilen bu sehpa'nın gelin detaylarına bakalım.

Sobro olarak isimlendirilen bu sehpa, bakıldığı zaman normal bir sehpa tasarımına sahip. Ancak detayları ve içeriğine geldiğimizde sehpa'nın sehpa görevi haricinde birçok yeteneğe sahip olduğunu görüyoruz. Çekmeceler bölümünde soğutucular mevcut ve bu kısımda içeceklerinizi muhafaza edebiliyor ve mutfağa gitmeden sehpanın altından soğuk içeceklerinize erişebiliyorsunuz. Diğer yandan dikkat çekici bir özellik olan, sehpaya entegre bir şekilde kablosuz hoparlör geliyor ve bu hoparlör ile müzik keyfini yaşayabiliyorsunuz.

Tasarım anlamında LED ışıklandırmalara sahip olan bu sehpa, gece ortam aydınlatması yapabiliyor ve odaya dekoratif bir görünüm de katıyor. Sehpa üzerinde prizlerde barındırıyor ve bu sayede dizüstü bilgisayar yada telefon gibi aletlerinizi şarj etmenizede olanak sağlıyor. Dokunmatik kontol tuşlarına sahip olan bu sehpa kolay bir kullanım sunuyor. Bu ve bunun gibi birçok teknolojik özelliğe sahip olan bu sehpa'nın fiyatı da pek uygun sayılmaz. Bu sehpa için 700 dolar ödemek gerekiyor ve Indiegogo projesi olan bu sehpanın henüz tam anlamıyla satışa çıktığını ve net rakamını söyleyemeyiz.





PAYLAŞ