Tek Şarjla 1 Yıl Kullanım Sunan Güvenlik Kamerası - Haberler - indir.com

Tek Şarjla 1 Yıl Kullanım Sunan Güvenlik Kamerası

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-05 10:45:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Anker’in geliştirmekte olan EufyCam güvenlik kamerası tam 365 gün boyunca şarj etmeden etrafı gözlem yapıyor. Ayrıca yüz tanıması ve önündeki kişiyle sesli görüşme imkânı da ekstra özelliklerinden!

Çevre birimleri ve şarj ürünleri üretmesinden tanıdığımız Anker markası, uzunca kullanım süreleri sunan güvenlik kameraları ile Kickstarter üzerinde en çok yatırım alan akıllı ev ürünlerinden olmayı başarabildi.

Arçelik'ten Türkiye'nin ilk akıllı ev asistanıArçelik'ten Türkiye'nin ilk akıllı ev asistanı

Anker EufyCam Özellikleri

Anker Eufycam isimli ürün güvenlik kameraları alanında yeni bir kapı döneme kapı açacak. Yapışkan yüzeyli tutturma aparatı ile her türlü yapışabilen, tutturduktan sonra güvenlik kamerasını aparatın üst kısmında manyetik uca tutturuyorsunuz. Böylece çok kolay bir şekilde yerleştirilen Anker EufyCam kablosuz güvenlik kamerası tek şarj ile tamı tamına 365 gün kullanım süresi sunuyor. Kablosuz özelliği sayesinde evinizde istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz.

Kamera tarafında Full HD Sony Exmor sensörleri kullanıyor. Ayrıca 140 derece geniş bir açı sunuyor. Yine gece görüşü ile 24 saat kullanılabiliyor. Mobil uygulama üzerinden canlı yayın özelliği de bulundururken hoparlör-mikrofon seti ile karşıdaki kişiyle de iletişim kurabiliyoruz. IP66 sertifikasıyla birlikte suya da dayanıklı olabiliyor. Anker EufyCam yapar zeka sayesinde gelişmiş bir yüz tanıma özelliği de sunuyor. Kedi, köpek gibi evcil hayvanları ya da yaprak gibi nesneleri tespit ediyor ve insanlardan ayırıyor. Bunun için kızılötesi sensör ile birlikte çalışmakta.

Güvenlik kamerasının en önemli özelliklerinden öne çıkaran özelliği ise bağlantı istasyonu. Yapay zeka işlemleri istasyonda gerçekleştiriliyor. Kullanıcılar 16GB SD kart takarak belirli sürelerde kayıt yapabiliyor. İstasyon içerisinde bir web sunucusu var ve kameradaki görüntüleri bu ara yüzden gözlemleyebiliyoruz. Mobil cihazlar da bu istasyona bağlanıyorlar.

Kamera yalnızca izleme modundayken düşük güçte WiFi, kayıt alma modundayken 2.4GHz WiFi üzerinden istasyonla iletişime geçiyor. Böylece verimli bir şekilde enerji kullanımı sağlanıyor. İstasyon elektrikler kesildiğinde 2 güne kadar çalıştıracak bir bataryaya ömrüne da sahip.

EufyCam Ne Kadar?

Anker EufyCam modeli toplamda 3 milyon dolar üzerinde bir bağış alarak Kickstarter rekoru kırdı. Dağıtımlar başladı bile. İstasyon ve kamera seti 299$ fiyat etiketiyle satışa sunulacak. İki kamera ve istasyon için sadece 329$ isteniyor. Ülkemize yıl sonunda satışları başlayacak.


Nest Akıllı Ev Sensörleri DuyurulduNest Akıllı Ev Sensörleri Duyuruldu
Nest 4K Kameralı Güvenlik Kamerası GeliştirdiNest 4K Kameralı Güvenlik Kamerası Geliştirdi

PAYLAŞ