Tecno Mobile telefonları Türkiye'de satışta - Haberler - indir.com

Tecno Mobile telefonları Türkiye'de satışta

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-09 09:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz Mart ayı ile beraber Türkiye’de bir etkinlik düzenleyen Tecno Mobile, koronavirüs pandemisi nedeniyle Türkiye pazarına giriş tarihini ertelemişti. Şirket şimdi ise yeni akıllı telefon modelleri ile piyasaya gireceğini duyurdu. Baktığımız zaman Tecno Mobile şirketi Camon 16 Premier, Spark 6 ve POVA modellerini kullanıcılara sunacak. 10 Aralık’ta pazara gireceği söylenen modellerden Camon 16 Premier cihazı sahip olduğu özellikler ile dikkat çekiyor. Helio G90T işlemcisinden ve 8 GB Ram belleğinden ggücünü alan modelde 128 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Buna ek olarak microSD kart desteği de yer alan bu cihazda 2460x1080 piksel çözünürlüklü 6.9 inç büyüklüğünde IPS LCD bir ekran paneli yer alıyor. Tecno Mobile üretim olan bu model 203 gram ağırlığa sahip olarak 64 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açı, 2 megapiksel video ve 2 megapiksel derinlik kameralarına sahip olarak geliyor.

Tecno Mobile modelleri iddialı geliyor

Uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla dikkat çeken Tecno Mobile Türkiye pazarına giriyor!Uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla dikkat çeken Tecno Mobile Türkiye pazarına giriyor!

Kamera detaylarına bakacak olursak 30 kare 4K video kayıt desteğine sahip olan modelin ön tarafında ise 48 megapiksel ve 8 megapiksel ultra geniş açı olarak çift kamera görüyoruz. Pil kapasitesi 4500 mAh olan modelde 33 watt hızlı şarj desteği de yer alıyor. Tecno Mobile tarafından belirtilene göre cihaz 30 dakikada yüzde 70 şarj seviyesine erişebiliyor. Türkiye fiyatları belli olmayan bu modellerin daha fazla detayının önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.

Tecno Mobile’ın Spark 6 ve Pova modelleri ise 5000 ve 6000 mAh kapasiteye sahip bataryaları ile dikkat çekiyor. Uzun pil ömür odaklı akıllı telefon satın almayı düşüneleri hedefleyen bu modellerin ise Türkiye fiyatları belli olmuş değil. Ancak markanın bu modellerinin uygun fiyatlı olması bekleniyor.  


Tecno Mobile, 3 yeni nesil ürünle Türkiye’deTecno Mobile, 3 yeni nesil ürünle Türkiye’de

PAYLAŞ