Teamfight Tactics, iOS ve Android için yayınlandı - Haberler - indir.com

Teamfight Tactics, iOS ve Android için yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-20 16:01:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Riot Games, uzun yıllardır heyecanla oynanan League of Legends strateji oyunu Teamfight Tactics'in mobil versiyonunu yayınladı. Tur tabanlı olarak oynanan auto-chess türündeki bu heyecan verici oyunun yeni versiyonunda galaksi teması içerisinde heyecan verici bir deneyim yaşayacaksınız. Grafikleri ve görselleriyle ön plana çıkacağı düşünülen bu yeni oyunda taktiksel hamlelerinizi kullanarak görevleri yerine getirmeye çalışacaksınız. Oyun dünyasına başarılı yapımlar kazandırmış olan Riot Games, geçtiğimiz yıl içerisinde mobil platforma taşıyacağının bilgisini veren Teamfight Tactics'i nihaet mobil platformlara getirdi ve oyuncuların heyecan verici bir deneyime mobildev devam etmesini sağladı. 

Riot Games üçüncü parti geliştiricilerle oyun yayınlamak için Riot Forge markasını duyurduRiot Games üçüncü parti geliştiricilerle oyun yayınlamak için Riot Forge markasını duyurdu

League of Legends'ın arkasındaki geliştirici, 80 milyondan fazla oyuncu sayısına sahip olan auto-chess oyununu iOS ve Android platformları için baştan tasarladı ve yayınladı. Oyun giren oyuncular, tur tabanlı Teamfight Tactics'te, çeşitli League of Legends şampiyonlarını takımına katarak rakiplerine karşı stratejik bir savaş içerisinde yer alacaklar. Teamfight Tactics'in mobil versiyonu PC ile çapraz oyun özelliğine sahip olarak tasarlandı. Yani mobil oyuncular PC oyuncularıyla eşleşebiliyor. Bu sayede oyuncular kaldıkları yerden ister PC ister mobil ortamında devam edebiliyorlar. 

Teamfight Tactics, iOS ve Android için sunuldu

Teamfight Tactics'in mobil versiyonu, uzay temalı Galaksiler Kartı, Galaksiler Özel Kartı, Galaksiler Minik Efsaneleri ve Galaksiler temalı arena görselleri ile oyuncuların karşısına çıkacak. Bununla beraber aynı zamanda TFT, mobil platformda dereceli oyun deneyimi sunarak oyuncuların kendilerini kanıtlanması sağlanmaya çalışılıyor. Mağaza ve Ganimet sistemi oyuna daha sonraki bir tarihte eklenecek. Mobil platformda da binlerce oyuncuya sahip olacağı düşünülen Teamfight Tactics oyununda, galaksiler arasında sıradışı bir maceranın peşinden gideceksiniz. 

Riot Games'in Kurucu Ortağı ve Eş Başkanı Marc Merrill yeni oyunları hakkında, "10 yıl önce League of Legends'ı yaptığımızda, dünya çapında birçok oyuncuyla bu kadar popüler olacağını hiç düşünmemiştik. Şimdi, League of Legends ikinci on yılına girerken, çok platformlu oyunlarımızın ilki olan rekabetçi TFT deneyimini  sunmaktan heyecan duyuyoruz." şeklinde konuştu. Teamfight Tactics'i bugün itibarıyla App Store ve Google Play üzerinden indirerek oynayabilirsiniz. Bu gelişme işe beraber oyunu bilgisayardan oynayabildiğiniz gibi artık yapılan gelişmeler ile beraber oyunu mobil platformlarda da rahatlıkla oynayabileceksiniz. Özgün stratejileriniz ile rakiplerinizi ortadan kaldırmaya çalışarak Teamfight Tactics dünyasında eğlenebilirsiniz. 


Riot Games Türkiye Direktörü'nden dikkat çeken açıklamalarRiot Games Türkiye Direktörü'nden dikkat çeken açıklamalar
LoL yapımcısı Riot Games yeni oyununu duyurdu!LoL yapımcısı Riot Games yeni oyununu duyurdu!
Riot Games'ten Yeni Bir Oyun: ValorantRiot Games'ten Yeni Bir Oyun: Valorant

PAYLAŞ