Teakolik Windows Phone Uygulaması Çıktı - Haberler - indir.com

Teakolik Windows Phone Uygulaması Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Donanım, yazılım, güvenlik ve bilişim dünyasına dair tüm merak ettiğiniz soruların cevaplarını araştırmalı ve incelemeli olarak bulabileceğiniz Teakolik.com blogunu artık Windows Phone mobil cihazlarınız üzerinden takip edebileceksiniz. 

Sitemiz üzerinden indirebileceğiniz ve tamamen ücretsiz olarak sunulan Teakolik Mobil uygulaması sayesinde bilgisayar, yazılım, uygulama kategorilerinde yazılmış olan haberleri okuyabilir, site editörlerinin yeni teknolojik cihazlar hakkındaki inceleme sonuçlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca uygulama üzerinden okuduğunuz makale ve yazılara ait ziyaretçi yorumlarını da okuyabileceğiniz gibi sizde yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Teakolik.com blogu üzerinde Donanım, Güvenlik, Linux, Teknoloji, Yazılım ve İnternet gibi daha pek çok kategoriye göz atabilirsiniz. Eğer güncel teknoloji ve bilişim haberlerini takip etmek istiyorsanız Teakolik Mobil uygulamasını sitemiz üzerinden indirerek Windows Phone cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

Bilişim konusunda size her türlü konuda yardımcı olan teakolik ile kendi alanınızda kendinizi geliştirebilirsiniz. Daha önce başka platformlarda yayına giren Teakolik ile artık tüm platformlarda kendinizi geliştirmeye devam edebilirsiniz. Okuduğunuz haberlere yorum atabilir ve anlamadığınız kısımlarda editörlerden hızlı bir şekilde destek alabilirsiniz.





PAYLAŞ