TCL Movetime MT42 akıllı çocuk saati Türkiye'de satışa çıktı - Haberler - indir.com

TCL Movetime MT42 akıllı çocuk saati Türkiye'de satışa çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-10 14:40:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Türkiye pazarında önemli bir paya sahip olan TCL yeni akıllı çocuk saatini tanıttı. TCL Movetime MT42 olarak adlandırılan ürün, çocuklar için pratik bir kullanım ve güvenlik seçenekleri sunuyor.

TCL, yaptığı yeni bir basın duyurusu ile TCL Movetime MT42 modelini resmen tanıttı. 10 Eylül ile 20 Eylül tarihleri arasında sadece resmi site üzerinden yapılacak satın alımlarda kampanya başlatan şirket, yeni ürünü satın alan kullanıcılara özel kulaklık modelini de hediye edecek. MTR 200 olarak adlandırılan kulaklık modelleri ile kampanya başlatan şirket, böylece akıllı çocuk saati alan kullanıcıların yeni bir kulaklık deneyimi yaşamasını da sağlayacak.

TCL Movetime MT42 özellikleri neler?

TCL Movetime MT42’de göz önünde bulundurulan en önemli detay güvenlik. Anne ve babaların çocukların güvenliğinden endişe etmemesini ve kolay bir şekilde takip yapmasını sağlayan TCL Movetime MT42, gelişmiş bir kameraya, daha büyük bir ekrana ve yüzde 40 oranında performansı arttırılmış bir bataryaya sahip.

Gerçek zamanlı konum bilgilerinin ebeveynler tarafından anlık bir şekilde görüntülenmesini sağlayan yeni akıllı saat, böylece çocukların dakika dakika nerede olduğunun bilinmesini de kolay hale getiriyor. Üstelik konum geçmişinin kaydedilmesi sayesinde de geçmişe dönük olarak incelemelerin yapılması mümkün. Çocukların belirli bir coğrafi alan ile sınırlandırılması istenmesi halinde ise gelişmiş özellikleri ile ihtiyaca yanıt veren TCL, yeni modelinde çocukların saatleri üzerinden uyarılmasını da sağlıyor. Ebeveynler tarafından belirlenen alanlarının dışına çıkıldığında saatler üzerinden bildirimle uyarı alacak olan çocuklar, böylece belirlenen sınırlar içerisine geri dönüş yapabiliyor.

Nano SIM kartı desteği olması sayesinde 4,5G teknolojisi ile sesli ve görüntülü konuşma yapma imkanı sunan TCL Movetime MT42, acil durumlar için özel olarak belirlenmiş acil durum Çağrı düğmesine sahip. Çocuklar kendilerini güvende hissetmediğinde, korktuğunda ya da anne ve babalarından yardım istediğinde acil çağrı düğmesini kullanarak yardım alabilecek. Düğme kullanıldığı anda ise otomatik olarak önceden tanımlanmış olan numaralar ile iletişime geçilecek ve yardım çağrısı iletilecek. 

Çocuklar için özel ara yüz!

Akıllı saati çocuklar kullanacağı için özel bir ara yüz ile destekleyen TCL, böylece çocukların dikkatini çekecek ve kullanmaktan mutluluk duyacağı karakterleri ve tasarımları tercih etmiş. Şirket bu yeni tasarımı ise Kids UI olarak tanımlıyor. 

“Ebeveynlerin Endişelerini Ortadan Kaldırmak İstiyoruz!”

Yeni ürün hakkında açıklamalarda bulunan TCL Communication Ülke Müdürü Serhan Tunca, “Akıllı çocuk saati TCL markası olarak çok önem verdiğimiz bir kategori. Özellikle okulların yeniden açıldığı bu dönemde ebeveynlerin çocuklarını hassas konum takibi ve gelişmiş güvenli bölge oluşturma özellikleri ile takip edebilmeleri, endişelerin ortadan kalkmasını sağlıyor. Uzun süredir akıllı çocuk saati kategorisinde farklı modelleri tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Yaptığımız yatırımların ve teknolojik yeniliklerimizin devam edeceği bu kategorideki ürünlere ebeveynler büyük ilgi gösteriyor” dedi.

TCL Movetime MT42 fiyatı ne kadar?

Bugün itibariyle satışa çıkan yeni akıllı saatler için belirlenen etiket fiyatı 1599 TL. 





PAYLAŞ