TCL MOVEAUDIO S600 Eksiksiz Bir Özgürlük Sunuyor - Haberler - indir.com

TCL MOVEAUDIO S600 Eksiksiz Bir Özgürlük Sunuyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-24 13:15:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

TCL tarafından yapılan yeni açıklamalarda TCL MOVEAUDIO S600 modeli tanıtıldı. Yeni model, etkileyici özellikleriyle sektörde dikkat çekiyor.

TCL MOVEAUDIO S600 modeliyle gelişmiş bir kulak içi konfor ve dinleme imkanı sunan TLC, yeni modelinde kusursuz bir performansa odaklanmış durumda. Kullanıcıların kulaklık modellerindeki beklentilerine göre şekillendirildiği belirtilen yeni kulaklıklarda, uzun pil ömrü, üstün netlik ve kalite kullanıcıları bekliyor.

TCL MOVEAUDIO S600 Özellikleri Neler?

TCL MOVEAUDIO S600tanıtımında yeni modelde yer alan tüm teknik detaylar aktarıldı. Öncelikle dikkat çeken detaylardan birisi ise uzun pil ömrü oldu. Tanıtıma göre kulaklık bataryalarıyla 8 saate varan kesintisiz bir görüşme sağlanabiliyor. Şarj kutusunda yapılacak şarj ile birlikte 32 saate varan bir kullanımın elde edilebileceği yeni modeller, böylece günlük yaşamdaki şarj sorunlarını da ortadan kaldırmayı hedefliyor. Kablolu ve kablosuz şarj desteğinin olması ile birlikte şarj ihtiyaçlarında hızlı bir şekilde şarj edilebilecek TCL MOVEAUDIO S600 serisi,  akıllı şarj ve uzun şarj süresiyle oldukça etkileyici bir performansa sahip.

Hızlı Eşleştirme Özelliği

TCL MOVEAUDIO S600’da yer verilen bir diğer yenlik ise hızlı eşleştirme özelliği.  Kutudan çıkarılan kulaklıkların telefonlarla eşleştirilmesi adına tek bir dokunuş yeterli. Cihazların eşleştirme modunda olması, eşleştirme konusunda sorun yaşamadan işlem yapılmasını sağlıyor. Akıllı kontrol sistemlerine sahip yeni kulaklıklarda kullanıcılar kulaklıkları kulağından çıkardığında otomatik olarak multimedya içerikleri duraklatılıyor. Kulaklıkların tekrar takılması halinde ise içerikler yeniden oynatılıyor. Bu sayede kullanımda da pratiklik sunan yeni TCL MOVEAUDIO S600 , görüşmelerde de rakiplerine göre çok daha iyi bir deneyim sunuyor.

Tanıtıma göre aktif gürültü önleme özelliği bulunan kulaklıklarda, gürültülü ortamlarda dahi herhangi bir sorun yaşanmıyor ve net bir şekilde görüşmeler sağlanabiliyor.  Arka plan gürültüsünün azaltılması ve karşı tarafın sesini net hale getiren TCL MOVEAUDIO S600, görüşmelerde yaşanan sorunların da ortadan kalkmasını sağlıyor. Kalabalık ortamlarda kullanıcının sesinin daha iyi şekilde aktarılabilmesi adına 3 mikron ile desteklenen yeni modeller, böylece görüşmelerin net bir şekilde yapılmasını sağlıyor. Üstelik aktif gürültü önleme özelliğine ek olarak şeffaf mod olarak aktarılan bir moda da sahip olan TCL MOVEAUDIO S600, istenildiği zaman çevredeki seslerin daha kolay bir şekilde aktarılmasını sağlıyor.





PAYLAŞ