TCL Communication, Movetime MT40 Akıllı Çocuk Saati’ni satışa sundu - Haberler - indir.com

TCL Communication, Movetime MT40 Akıllı Çocuk Saati’ni satışa sundu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-02 18:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Akıllı saatler gelişen teknolojini çok yönlü cihazları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Birçok marka bu alanda daha ileri düzey özellikler sunmaya çalışırken TLC Communicantion’dan çocuklara yönelik bir adım geldi. TLC Communicantion çocukların keşfederek büyümelerine yardımcı olmak ve aynı zamansa ebeveynleriyle her an bağlantıda olabilmelerini sağlamak amacıyla yeni bir akıllı saat geliştirdi Movetime MT40 Akıllı Çocuk Saati adı verilen cihaz, sesli aramalardan görüntülü aramalara, sesli mesajlaşma özelliğinden emoji gönderimine kadar birçok özellik barındırıyor. 

Bunların yanı sıra güvenli bölge ve konum belirleme özelliğine sahip olan Movetime Mt40 ebeveynlerin çocuklarının nerede olduğundan istedikleri her an kolay bir şekilde haberdar olabilmelerini sağlıyor. Çocukların kendilerini tehdit altında hissettikleri zaman hızlı bir şekilde yardım alabilmeleri için bir SOS tuşu da bulunduran Movetime Mt40 Akıllı Çocuk Saati ailelere ve çocukları ihtiyaçları olan güvenliği eğlenceli bir şekilde sunuyor. 

Şık Tasarımlı Movetime Akıllı Saatleri Türkiye'de SatıştaŞık Tasarımlı Movetime Akıllı Saatleri Türkiye'de Satışta

“Çocuk Dostu” saatle görün konuşun ve iletişimde kalın 

Çocuklara Özel Move Time Akıllı Saat Ülkemizde Satışta

Dahili kamera özelliğine sahip olan Movetime MT40 Akıllı Çocuk Saati, 4.5G bağlantı özelliği sayesinde çift yönlü konuşmalarınızı sorunsuz bir şekilde yapmanızı sağlıyor. Çocuklarınızdan kolayca ve hızlı bir şekilde haberdar olmanızı sağlayacak Movetime MT40 Akıllı Çocuk Saati sayesinde çocuklarınızla her an her yerden görüntülü olarak konuşabilir ya da selfie ve emojiler göndererek eğlenceli bir iletişim kurabilirsiniz. 

Şık bir tasarıma sahip olan Movetime MT40 Akıllı Çocuk Saati, 1.3 inçlik ekrana sahip. IP65 seviyesinde suya dayanıklı olan Movetime MT40 Akıllı Çocuk Saati toza karşıda dayanıklı bir kayışa ve değiştirilebilir kayışa sahip. 

SOS tuşuyla cihazı kolay yönetin ve uyarılar alın 

TLC Communicantion uygulamasına sahip olan Movetime MT40 Akıllı Çocuk Saati’nde çocuklarınız güvenli hissetmediği takide SOS tuşu sayesinde sizden hızlıca yardım isteyebilir. Konum ve güvenli bölge belirleme özelliği sayesinde çocuklarınız için en güvendiğiniz alanları belirleyebilir ve çocuğunuz bu alanın dışına çıktığında bildirimlerle haberdar olabilirsiniz. Kullanımı son derece rahat olan Movetime MT40 Akıllı Çocuk Saati sayesinde çocuklarınızı her zaman güvende tutmak artık daha kolay. 

Geçen zamanı motivasyona çevirin 

Movetime MT40 Akıllı Çocuk Saati’nin adım sayma özelliği sayesinde çocuğunuzun gün içerisinde daha çok hareket etmesini ve aktivitelere katılmasını saplayabilirsiniz. Movetime MT40 Akıllı Çocuk Saati gün içerisinde atılan adım sayısını, harcanan kalori miktarını ve yürüyüş mesafelerini hafızasında tutma özelliğine sahiptir. Bu sayede çocuğunuzun günlük aktivitelerini bir eğlenceye çevirmek için saat üzerinden “Hareketlilik yarışları” gibi aktiviteler düzenleyebilir ve çocuğunuzun gelişimini destekleyebilirsiniz. 

Çocuklarının güvenliğini düşünen aileler için akıllı çocuk saati: SENTAR TD02

Alarm özelliğine sahip olan Movetime MT40 Akıllı Çocuk Saati sayesinde çocuklarınızın erken kalkma alışkanlığı kazanmasına da yardımcı olabilirsiniz. Çocukların dikkatlerinin dağılmasına karşı geliştirilen “Okul Zamanı Modu” sayesinde de çocuklarınıza dikkatlerini toplamasında yardımcı olabilirsiniz. 

Türkiye’de mavi ve pembe olmak üzere 2 farklı renk seçeneğine sahip olan Movetime MT40 Akıllı Çocuk Saati’ 999 TL fiyat etiketine sahip. 


Çocukları daha hareketli olmaya teşvik eden Fitbit Ace!Çocukları daha hareketli olmaya teşvik eden Fitbit Ace!

PAYLAŞ