TCL 10L Türkiye'de satışa çıktı - Haberler - indir.com

TCL 10L Türkiye'de satışa çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-04 11:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son dönemlerde global pazarda faaliyetlerini arttıran TCL’nin yeni akıllı telefon serisi Türkiye’de satışa sunuldu.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi TCL yaklaşık bir ay önce TCL 10L ailesini tanıtmıştı. Uygun fiyatı ve performans odaklı özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken yeni seri ülkemizde de Turkcell’in internet sitesi üzerinden satışa sunuldu. Bugüne dek kadar Alcatel ve BlackBerry markalarının lisans hakkını kullanarak Türkiye pazarında çok sayıda telefonu satışa sunan şirketin bu modeli ülkemizde satışa çıkan ikinci TCL modeli oldu.

TCL 10 serisi ile TCL akıllı telefon serisini genişletiyorTCL 10 serisi ile TCL akıllı telefon serisini genişletiyor

TCL 10L özellikleri ve fiyatı

6.53 inç ekrana sahip olan TCL 10L, FHD+, IPS LCD ekran üzerine kurulu. Nokta çentikli ekran tasarımıyla kullanıcılarına merhaba diyen TCL 10L gücünü Qualcomm’un Snapdragon 665 yonga setinden alıyor. 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip olan cihaz microSD kart desteğine de sahip.

TCL katlanabilir akıllı telefonunu resmi olarak yayınladı

Arka panelinde 48 MP geniş açılı sensör, 8 MP ultra geniş açılı sensör, 2 MP makro sensör ve 2 MP derinlik algılayıcı sensör olmak üzere dörtlü kamera kurulumuna ev sahipliği yapan TCL 10L’nin ön kamerası 16 MP çözünürlüğünde. Kamera açısından kullanıcılarını muallakta bıkabilecek TCL 10L’nin 4K 60 FPS video kaydı ve optik görüntü sabitleme özelliklerinin bulunmadığının altını çizmekte fayda var.

Android 10 işletim sistemi ve NXTVISION isimli yapay zeka teknolojisine sahipliği yapan cihaz 4.000 mAh’lık pil gücüne sahip. Ülkemizde yeni satışa sunulan TCL 10L için belirlenen fiyat etiketi ise 2.999 TL.


TCL’den yana genişleyen akıllı telefonTCL’den yana genişleyen akıllı telefon
TCL yeni akıllı telefon ailesi 10 serisini tanıttıTCL yeni akıllı telefon ailesi 10 serisini tanıttı

PAYLAŞ