TCL 10 serisi ile TCL akıllı telefon serisini genişletiyor - Haberler - indir.com

TCL 10 serisi ile TCL akıllı telefon serisini genişletiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-10 13:20:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarında ülkemizde de modellerini gördüğümüz TCL şirketi, telefon modellerini genişletmeye devam ediyor. Muhtemel olarak ülkemizde de satışa sunulacak olan yeni akıllı telefon serisi olan TCL 10, CES 2020 etkinliği kapsamında tanıtıldı. TCL şirketi bugüne kadar yapmış olduğu marka ortaklıkları ile pazarda Plex adlı modeli ile boy gösteriyordu. Ancak TCL şimdi ise CES 2020 fuarında 3 yeni akıllı telefon modelinin daha duyurusunu gerçekleştirdi. Duyurulan olan modellerden birisinin 5G destekli olduğunu belirtelim.

TCL 10 serisi akıllı telefonlarını tanıttı

TCL Communication, Movetime MT40 Akıllı Çocuk Saati’ni satışa sunduTCL Communication, Movetime MT40 Akıllı Çocuk Saati’ni satışa sundu

Şirketin bu yeni akıllı telefon serisi TCL 10 adı altında toplanıyor. Ekranları da TCL tarafından üretilen bu modellerin hem düz LCD hem de kavisli AMOLED ekrana sahip modelleri bulunuyor. Ayrıca şirket NXTVISION teknolojisi ile ekranlarda daha yüksek verimlilik sağlıyor. Serinin giriş seviyesi akıllı telefon modeli olan TCL 10L modelindin ekranında delikli çentik tasarımı görüyoruz. Arka kısım parlak bir kaplamaya sahip olan bu modelin 48 megapiksel ana kamerası yer alırken, 3 yardımcı kamera daha modelde bulunuyor. TCL 10 Pro tarafında ise direkt bir şekilde amiral gemisi detayları görüyoruz.

Bu kapsamda cihazda kavisli AMOLED bir ekran ve ekrana entegre parmak izi tarayıcısı yer alıyor. Delikli ekran tasarımına sahip bu modelde 64 megapiksel ana kamera ile beraber LED flaş bulunuyor. TCL 10 5G ise Snapdragon 765G işlemci seti ve 64 megapiksel kamerası ile 5G destekli olarak geliyor.


Blackbarry üreticisinin yeni telefonu TCL Plex özellikleri ile neler sunuyor?Blackbarry üreticisinin yeni telefonu TCL Plex özellikleri ile neler sunuyor?
CES 2020'de TCL'nin ilk 5G akıllı telefonu tanıtıldıCES 2020'de TCL'nin ilk 5G akıllı telefonu tanıtıldı

PAYLAŞ