TCL 10 SE, Türkiye'de satışa çıktı - Haberler - indir.com

TCL 10 SE, Türkiye'de satışa çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-05 18:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üretici marka TCL, yeni uygun fiyatlı TCL 10 SE modelini Türkiye’de satışa çıkardı. Bütçe dostu bir akıllı telefon olarak karşımıza gelen bu cihaz performans noktasında orta seviye olsa da, fiyatı ile daha çok dikkat çekecek gibi duruyor. TCL 10 SE modeli ülkemizde iki farklı renk seçeneği ile satışta olacak. Çinli üretici marka TCL, kısa süre önce 10 SE modelini duyurmuştu. Şimdi ise söz konusu bu model ülkemizde satışa sunuldu. Uygun fiyatlı bir model olarak karşımıza gelecek olan TCl 10 SE, yüksek performansı önemsemeyen kullanıcıların çok daha fazla ilgisini çekecek gibi duruyor.

TCL 10 SE modelinde 6.52 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü bir ekran bulunuyor. Çentikli bir yapıda gelen bu ekran 8 MP ön kameraya sahip olurken, bu ön kamera kullanılarak 1080P 30 FPS video çekimlerine olanak sağlayabiliyor. Modeldeki parmak izi tarayıcısı ise ekran yerine arka panelde yerini alıyor.

Yaşlılara özel akıllı saat TCL MOVETIME Family Watch duyurulduYaşlılara özel akıllı saat TCL MOVETIME Family Watch duyuruldu

TCL 10 SE modeli Türkiye için satışa çıktı

TCL’nin Türkiye pazarındaki bu yeni modeli MediaTek Helio P22 işlemcisinden güç alırken bu güce ek olarak 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanını görüyoruz. 15 watt hızlı şarj desteğine sahip olan bu modelin batarya kapasitesi ise 4000 mAh olarak karşımıza geliyor. Modelin arka tarafında üçlü kamera sistemi yer alırken bu sistemde 48 megapiksel ana kameranın yanı sıra 5 MP ve 2 MP olarak iki farklı kamera daha yer alıyor.

  • Ekran: 6,52 inç, HD+ (1600 x 720) piksel çözünürlük
  • İşlemci: MediaTek Helio P22
  • RAM: 4 GB
  • Depolama: 128 GB
  • Arka Kamera: 48 MP + 5 MP + 2 MP
  • Batarya: 4,000 mAh

TCL tarafından belirtilene göre bu yeni model kar gümüşü ve buz siyahı olarak adlandırılan renk seçenekleri ile ülkemizde 2499 TL fiyat etiketiyle satışta olacak. Modelin sahip olduğu özelliklere göre nitekim uygun fiyatlı bir cihaz olacağını belirtebiliriz. Bakalım Türkiye pazarında uzun bir süredir  yer alan TCL’nin bu yeni akıllı telefon modeli ne gibi bir etki gösterecek göreceğiz.


TCL Türkiye'den Alcatel için açıklama geldiTCL Türkiye'den Alcatel için açıklama geldi
TCL sarılabilir ekranlı akıllı telefon üzerinde çalışıyorTCL sarılabilir ekranlı akıllı telefon üzerinde çalışıyor

PAYLAŞ