TBF Şampiyonu Dark Passage Oldu - Haberler - indir.com

TBF Şampiyonu Dark Passage Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-20 11:01:24
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Oyun

Ülker Sports Arena büyük bir yarışmaya ev sahipliği yaptı. Büyük bir çekişmeye sahip olan League of Legends mücadelesinde, TBF 2016 yılının şampiyonu Dark Passage oldu. Elektronik spor konusunda tüm dünyanın yakından takip ettiği e spor etkinlikleri, Türkiye büyük finali ile muhteşem bir gösteriye sahne oldu. 2016 yılında gerçekleşen çekişmeli mücadele, milyonlarca insanın yakından takip ettiği olağanüstü bir etkinlik olarak da biliniyor.

Lig TV aracılığı ile canlı olarak yayınlanan Riot Games Türkiye, aynı zamanda Twitch ve Youtube kanalları üzerinden de canlı yayınla birlikte bütün insanlara ulaştı. Rekabetin oldukça üst düzey olması planlanan bu yarışta, daha önceden favori olarak gösterilen Super Massive, Dark Passage karşısında 3-0 mağlup oldu. Bugüne kadar yapılan anketler her ne kadar Super Massive üzerinde yoğunlaşsa da bu sonucun çok büyük bir sürpriz olmadığını söylemek gerek. Bizim için beklenen bir sonuç olmakla birlikte, bu başarının tüm ülkeyi sevindirdiğini söyleyebiliriz. Türkiye büyük finali 2016 şampiyonu olarak kendini tüm teknoloji piyasasına kanıtlamış olan Dark Passage, ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. Brezilya'da düzenlenmesi planlanan uluslararası Wild Card turnuvası inanın şimdi daha büyük merakla bekleniyor. Yaptığı büyük atılımla birlikte son üç yılda ülkemizdeki şampiyonluğa ambargo koyan Dark Passage, haklı gururunu yaşıyor ve e-spor takibinde bulunan herkesin takdirini kazanmaya devam ediyor. Ülkemizin bu alandaki gururu olan takımın, hele ki canlı yayında bu başarıyı elde etmesi gerçekten çok önemli bir gelişim.

Dijital teknolojilerin oyun konusunda ortaya koymuş olduğu muazzam imkânlar, yarışmaya katılan takımların performansını yine olumlu şekilde etkiliyor. Büyük merakla beklenen ve her zaman büyük bir izleyici kitlesini kendine çeken League of Legends, Türkiye'deki büyük finale yakışır bir mücadele ortaya koydu. Salonu dolduran binlerce insanın bu coşkulu ortamdan yararlanması izleyenlerin de dikkatinden kaçmadı. Her ne kadar bir oyun olsa da gelişmiş teknolojileri temsil eden ve internetin geldiği noktayı görme açısından da öneme sahip olan League of Legends, her yıl insanların dikkatini çekmeye devam edecek. Kimileri için sürpriz bir başarı ortaya koyan ve Super Massive gibi son derece iddialı bir takımı geride bırakan Dark Passage, beklentileri karşılayan mücadele anlayışıyla oldukça renkli ve ilgi çekici bir sonuç ortaya koydu.

 





PAYLAŞ