Tatsız Karşılaşmalara Engel Olan Uygulama: Split (Video) - Haberler - indir.com

Tatsız Karşılaşmalara Engel Olan Uygulama: Split (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Görüşmek ya da herhangi bir yerde karşılaşmak istemediğiniz kişilere karşı kullanabileceğiniz Split, tamamen ücretsiz ve çok iyi düşünülerek geliştirilmiş anti sosyal mobil uygulamadır.

Kolay kullanılabilir arayüze sahip olan uygulama sayesinde kullanıcılar, görüşmek veya karşılaşmak istemedikleri kişileri uygulama üzerindeki radar ekranına benzer bir ekranda görerek onlardan uzak durabilecekleri gibi olası yakınlaşmalara karşı uygulama tarafından bildirim olarak uyarı alabiliyorlar.

Split - The Antisocial App

Kullanıcıların Twitter, Facebook, Foursquare ve Instagram gibi sosyal ağ hesaplarının yanı sıra kendi ağlarını oluşturarak mobil cihazlarının GPS bilgilerine göre karşılaşılmak istenmeyen kişileri tespit edebilen uygulama ayrıca istenmeyen kişilerin nerede olduklarını da bu özellik sayesinde görebiliyorlar. Bu sayede de kullanıcılar ayrıldıkları sevgililerinden, küs oldukları arkadaşlarından ya da istemedikleri kişilerden uzak durabiliyorlar.

Gittikleri yerde kendilerini güvende hissetmek ya da rahat bir şekilde dışarıda dolaşmak isteyen kullanıcılar için tavsiye edeceğiniz Split uygulamasını Android ve iOS cihazınıza aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, Split Tanıtım Videosu'nu izleyerek uygulama hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




Split Tanıtım Videosu


PAYLAŞ