Tatildeyken İşinize Yarayacak Uygulamalar - Haberler - indir.com

Tatildeyken İşinize Yarayacak Uygulamalar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-27 17:25:35
Editör : Esat Karaman
Kategori : Akıllı Telefonlar

Seyahatte en iyi arkadaşınız ve en güvenilir kaynağınız akıllı telefonunuz olabilir! Seyahat uyugulamaları sayesinde hızlı bir şekilde otel kiralayabilir harcamalarınızı gözetim altında tutabilir size en yakın restorant ve yemek çeşitlerini görebilirsiniz sadece bununla da kalmıyor en yakınınızdaki wifi şifrelerini görebilir ve cafeleri bulabilirsiniz isterseniz de gemilerde ve uçaklarda hızlı bir şekilde bilet alabilirsiniz.

1. Hipmunk

 Aktivite seven, beklentilerine uygun bir seyahat gerçekleştirmek isteyenler için en doğru uygulamalardan biri Hipmunk. Bir sonraki yolculuk planınızı yapabilir canlı müzik konser vs birçok eğlence yerlerinin adreslerini görebilir isterseniz rezarvasyon bile yapabilirsiniz.

 

2. Turna 

Ucuz uçak bileti konusunda Türkiye?nin en başarılı platformlarından birisi olan Turna,   uçak bileti alımını dahada kolaylaştırıyor.Turna ile dünyanın dört bir yanından 1.300?den fazla hava yolu şirketinin biletlerine tek tıkla ulaşabilirsiniz ve biletinizi 10 Dakşkada alabilirsiniz.Ayrıca uygulama aracılığıyla alınan her bilet için Turna Puan kazanılıyor. Bu puanlar sonraki alımlarda da kullanılabiliyor.

 

3. WiFox

Bu uygulama sayesinde yakınınızdaki wifi şifrelerini görebilir ve tık diye bağlanabilirsiniz eğer bir kafede wifi var ancak sormakla uğraşmak istemiyorsanız bu uygulama tam size göre uygulama veritabanı çok geniş!

5. Time Out

Eğer bulunduğunuz yerde ne var ne yok merak ediyorsanız bu uygulama tam size göre bulunduğunuz yerdeki tüm tarihi kültürel yerel bütün eğlence mekanları gibi tüm ortamlara hakim olabilirsiniz.

Yukarıda sizler için sıraladığımız uygulamalar ile kimseye sormadan kendiniz istediğiniz gibi eğlenebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 





PAYLAŞ