Tatil'de kullanacağınız en gerekli aksesuarlar - Haberler - indir.com

Tatil'de kullanacağınız en gerekli aksesuarlar

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-17 11:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Tatilin bol olduğu bir mevsimdeyiz. Hele de bayram tatili kapıda iken. Peki bu tatilleri en problemsiz halde nasıl geçirebiliriz? Tabi ki de yanınıza alacağınız aksesuarlar ile. Gelin birlikte bakalım bu aksesuarlar neler?

Kış aylarının soğuk ve tempolu iş hayatının gerisinde kaldığı, eğlenmenin, gülmenin, bol bol gezmenin ve tabii olmazsa olmazı deniz, kum, güneş storylerini attığımız mevsime geldik. Bu mevsimde özlemini çektiğimiz sıcak yak günlerinin denize ve kumsala bıraktığı aylardayız. Bu mevsimi en güzel şekilde geçirmek için gittiğimiz tatillerde yanımıza aldığımız aksesuarlar ile bu tatillerimizi daha eğlenceli hale dönüştürebiliriz. Bunun için yanımıza doğru aksesuar almış olmamız gerekiyor. Bizde indir.com ailesi olarak bugün haberimizde tatile gittiğiniz zaman yanınızda olması gereken aksesuarları sıraladık. Gelin birlikte göz atalım.

1-Power Bank

İlk aksesuarımız tabi ki olmazsa olmaz power bank. Tatile gittiğimiz zaman akıllı cihazlarımızın şarjı daha çabuk bitebiliyor. Özelliklede sosyal medya hesaplarımızda paylaştığımız kısa anlık videolar ve fotoğraflar şarjımızı daha hızlı bitiyor. Bu sebepten ötürü doğru power bank olmazsa olmazlar arasında yerini alan aksesuarımız.

2-Kulaklık

Bir diğer aksesuarımız kulaklık. Seyahatlerin olmazsa olmazı müzikler bizi daha da heyecanlandırmayı başarıyor. Bu neden ötürü mutlaka yanınıza bir kulaklık almalısınız. Hele de seyahatinizi otobüs, uçak veya trenle yapıyorsanız işte kulaklık size daha da şart olacak. Şimdi birlikte hayal edelim. Denize karşı şezlongda uzanmış güneşleniyorsunuz. Sevdiğiniz müzikler sırasıyla çalıyor. Yanınızda soğuk bir limonata ile sanırım böyle bir tatile asla hayır demezsiniz.

3-Selfie Çubuğu

Size tavsiye edeceğimiz bir diğer aksesuar ise tabi ki de selfie çubuğu. Öz çekimlerinizi en harika şekilde yapmanıza yardımcı olacak bu çubuk, denizeyken, güneşlenirken ya da kalabalık arkadaş topluluğunuzla çekilirken sizin her daim yanınızda olacak.

4-4G WiFi

Bir diğer aksesuarımız 4G WiFi. Şayet kullandığınız internet size yetmiyors tatilde hiç yetmeyecektir. Bu sebepten dolayı da mutlaka yanınıza amanız gereken bir diğer aksesuar 4G WiFi olacaktır. Bu sayede internet probleminiz ortadan kalkmış olacak. Kota doldurma korkunuz olmadan rahat rahat kullanın.

5-Suya karşı dayanıklı kılıf

Son aksesuarımız size suya karşı dayanıklı kılıflar olacaktır. Denizde hiç korkunuz olmadan telefonlarınızla yüzebilir ve hatta dilediğiniz gibi fotoğraf ya da video çekebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ