Tatil'de İhtiyacınız Olacak Programlar! - Haberler - indir.com

Tatil'de İhtiyacınız Olacak Programlar!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-07 21:00:49
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Günümüzde akıllı telefonlar işlerimizi oldukça kolaylaştırıyor. İhtiyaç duymuş olduğumuz uygulamaların birçoğuna ulaşabiliyoruz. Özellikle tatile çıktığınız zaman işinizi kolaylaştıracak ve sizlere fayda sağlayacak birçok uygulama bulunuyor. İhtiyaç duyacağınız bu uygulamalar beslenmenizden, sağlığınıza, uçuş seferlerinden, bilet karşılaştırmaları yapmanıza kadar birçok işlevlerinizi kolay hale getiriyor. Tatilde ihtiyaç duyulan uygulamaların içerisinde ilk olarak eDreams uygulaması yer alıyor.

1. eDreams

eDreams uygulaması uçak bileti bulmanızı kolaylaştıracak ve diğer firmaların biletlerinin fiyatları ile karşılaştırma yapmadan uygun fiyatlı olanı bulmanıza imkan sağlayacak.

2. oBilet

oBilet uygulaması otobüsle seyahat ettiğiniz taktirde size yardımcı olan, kolay bilet bulmanızı sağlayacak ikinci uygulama olarak karşımıza çıkıyor.

3. Booking Turkey

Booking Turkey, gideceğiniz tatil yerinde bütçenize en uygun otel yerlerini tespit eder.

4. Triplt

Triplt uygulaması tatilde planladığınız aktiviteleri yapmak için uygun bir program listesi sizler için çıkarıyor. Günü gününe bir program oluşturarak hem yapacağınız aktiviteleri listelemiş oluyor hem de unutmamış oluyorsunuz.

5. AroundMe

AroundMe uygulaması tatile gittiğiniz şehirde eğlence mekanları, barlar, hastaneler, oteller, restoranlar gibi birçok ihtiyaç duyacağınız yerleri kolayca bulmanıza imkan sağlıyor.

6. Wi- Fi Finder

Gideceğiniz tatil yerlerinde internet kullanmak için wi-fi si  bulunan yerleri sizlere gösterecek bir uygulama da Wi-Fi Finder uygulaması olmakta.

7. Pocket

Pocket, tatil sırasında güneşlenirken veya yolculukta beğendiğiniz yazıları okumanıza imkan sağlayacak bir uygulama olmakta.

8. Mosaic

Tatilde çekmiş olduğunuz fotoğrafları tek tek paylaşmak yerine tatil için düzenleyebileceğiniz bir albümü oluşturan uygulama Mosaic olmaktadır. Tatil fotoğraflarınızı bir albümde toplamak için Mosaic'e ihtiyaç duyabilirsiniz.

 





PAYLAŞ