Tasarımıyla büyülüyen ZTE Nubia Z18 Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Tasarımıyla büyülüyen ZTE Nubia Z18 Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-05 14:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Nubia'nın yeni amiral gemisi tanıtıldı. Yeni amiral gemisi Nubia Z18 tasarımıyla kullanıcılarını büyülüyor. Gelişmiş makine öğrenimi yetenekleri ve ekran/gövde tasarımıyla adeta kullanıcılarını kendini aşık eden bu cihaz günümüzdeki amiral gemilerin fiyatlarına göre oldukça uygun bir fiyata sahip. Çin asıllı akıllı telefon üreticisi ZTE'nin alt markası olan Nubia şirketin yeni amiral gemisi olacak olan telefonu Z18'i kullanıcılarına tanıttı. İnce ekran çerçevelerine sahip olan son dönemin tasarımlarına göre ufak bir çentiği olan cihaz %91.8'lik bir ekran/gövde oranına sahip. Bu oran ile diğer rakiplerini geride bırakmayı başarıyor.

ZTE Nubia Z18 Tasarım ve Özellikleri

Çinli telefon firması bu cihaza en önemli özelliklerinden biri olan kendi makine öğrenimi teknolojisi olan Nubia Evolution Tensor'u eklemiş. Daha çok gelişmiş derin öğrenme yeteneği için farklı algoritmaların en güçlü yanlarını alan bu teknoloji, standart makine öğrenimi teknolojilerine göre iki kat daha yüksek performans sağlıyor. Çin asıllı firmanın yeni amiral gemisinin özellikleri gerçekten de oldukça başarılı durumda. İşte bu özellikler:

  • İşlemci: Snapdragon 845, Adreno 630 GPU
  • Ram: 6GB / 8GB RAM
  • Depolama Kapasitesi: 64/128GB Depolama alanı
  • Ekran: 6 inç Full HD+ ekran (2160x1080)
  • Kamera: 16MP + 24MP çift arka kamera
  • Ön Kamera: 8MP ön kamera
  • Batarya: 3450mAh, NeoCharge 2.5 18W hızlı şarj
  • Diğer Özellikler: Çift SIM 4G LTE, Wi-Fi Çift Bant, Bluetooth 5.0
  • İşletim Sistemi: Android 8.1 Oreo işletim sistemi

Siyah ve kırmızı renk seçenekleriyle karşımıza gelecek olan bu cihaz tasarım konusunda kullanıcıların beğenisine sunulacak. Fiyat konusunda ise diğer amiral gemilerine oranla daha ucuza satılacak. Z18'in 6 GB Ram'e sahip versiyonu 410 dolar, 8 GB Ram'e sahip olan versiyonu ise 480 dolardan satışa sunulacak. Yani ülkemizde satışa 2750 Türk Lirası - 3250 Türk Lirası civarında satılabilir. Bu fiyatlara vergilerimiz daha değil. Vergilerimizle birlikte fiyatının daha fazla artacağı kesin. Fakat böyle özelliklere sahip bir telefonu satın almak gerçekten de mantıklı olabilir. Hem ekran/gövde oranıyla neredeyse çerçevesiz bir telefona sahip olacaksınız. Gelişmeleri zaman ilerledikçe takip edip sizlerle paylaşacağız.





PAYLAŞ