Tasarımda bir sonraki seviye Xiaomi Mi Mix Alpha ortaya çıktı! - Haberler - indir.com

Tasarımda bir sonraki seviye Xiaomi Mi Mix Alpha ortaya çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-20 18:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin yeni akıllı telefon modelleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Şirketin yeni Mi Mix amiral gemisi modeli beklenirken bu modelin farklı bir isim ile çıkacağı ortaya çıktı. Öyle ki yapılan resmi bir paylaşıma göre bu sefer Xiaomi Mi Mix Alpha olarak karşımıza çıkıyor. Mi Mix 3 modeli sonrasında yerini alması beklenen Mi Mix cihazının Mi Mix 4 veya Mi Mix 5G olarak adlandırılması yapılmıştı. Ancak şimdi ise ortaya bambaşka bir isim olan Xiaomi Mi Mix Alpha çıktı. Bu cihazın farklı bir seri olmadığı düşünülürken, tasarım tarafında telefon dünyasına yeni bir anlayış kazandırması bekleniyor. Sızıntıya göre model “Waterfall Screen” yapısına sahip olacak.

Xiaomi Mi Mix Alpha Geliyor

Xiaomi Mi 9 Pro ve Xiaomi Mi Mix 4 tanıtım tarihi açıklandıXiaomi Mi 9 Pro ve Xiaomi Mi Mix 4 tanıtım tarihi açıklandı

Bu yeni ekran yapısı ile model çok daha kavisli bir ekrana sahip olacak. Ice Universe kaynaklı habere göre bu yeni tasarım gövdeyi tamamen saran ekranlardan bir önceki yenilikçi hamle olarak ifade ediliyor. Paylaşımda kavisli ekranı gösteren Xiaomi’nin bu yeni modelinde oldukça dikkatleri üzerine toplaması bekleniyor. Resmi olarak Mi 9 Pro 5G ile beraber 24 Eylül tarihinde tanıtılması beklenen bu telefonun 2019’un sonuna damga vuracak bir iz bırakması bekleniyor.

Tahmin ve gelen ilk detaylara göre modelde Snapdragon 855 Plus işlemci gücü göreceğiz. Üst seviyede 12 GB RAM belleğine sahip olacak olan bu modelde 108 megapiksel bir kamera yer alacak. Dörtlü kamera sisteminin bulunması beklenen cihazın lensleri 16 megapiksel geniş açı, 12 megapiksel telefoto ve ToF sensörü şeklinde olması bekleniyor. En üst depolama tarafında ise 1 TB belleği bu cihazda göreceğiz. 30W hızlı şarj desteğine de sahip olan bu model 4500 mAh’lik bir bataryaya sahip olacak. Ekran tarafında ise 2K OLED bir çözünürlüğün bulunması bekleniyor.


Xiaomi Mi 9 Lite fiyatı açıklandıXiaomi Mi 9 Lite fiyatı açıklandı
Xiaomi Mi Band 4 rakibi Huawei akıllı bileklik yakında tanıtılacakXiaomi Mi Band 4 rakibi Huawei akıllı bileklik yakında tanıtılacak

PAYLAŞ