Tasarım Ödüllü iOS Oyunu Leo's Fortune, Android'e Geldi (Video) - Haberler - indir.com

Tasarım Ödüllü iOS Oyunu Leo's Fortune, Android'e Geldi (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

64 bit görselliğiyle dikkat çeken ve konsol oyun platformunun özelliklerini mobile taşıyan Leo's Fortune, iOS'tan sonra şimdi de Android cihazlar için indirmeye sunuldu.

2014'ün en iyi tasarımına sahip iOS uygulamaları haberimizde yer verdiğimiz ve kendine has bir hikayeye sahip olan oyunda tüy yumağından oluşan Leopold adlı sevimli bir karakteri kontrol ederek, gizemli ve kurnaz hırsızlar tarafından çalınan altınların peşine düşeceğiniz gibi aynı zamanda ilerlerken karşınıza çıkan bulmacaları da çözmeye çalışacaksınız.

Leo's Fortune

Platformlar arasında atlayarak ilerlemeniz gereken oyunda kontrollerde oldukça basit seviyede tutulmuş. Kaliteli grafikleri, etkileyici hikaye sunumu ve başarılı ses unsurlarıyla donatılmış olan Leo's Fortune, son derece eğlenceli bir iki boyutlu oyun deneyimi vaad ediyor.

Ücretsiz olarak Android, iPhone ya da iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz Leo's Fortune'u aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebileceğiniz gibi oyun geliştiricisi tarafından yayınlanan Leo's Fortune Tanıtım Videosu'nu da izleyebilirsiniz.

Önemli: Leo's Fortune, Apple'ın kendi platformu için geliştirilen ve en iyi tasarıma sahip olan uygulamalara verdiği Apple Design Awards 2014 ödülüne sahiptir.




Leos Fortune Tanıtım Videosu


PAYLAŞ