Tarihi Mekanları Yandex Sayesinde Gezebilirsiniz - Haberler - indir.com

Tarihi Mekanları Yandex Sayesinde Gezebilirsiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Rusya'nın en büyük arama motoru Yandex, Türkiye'ye özel geliştirdiği servislerine bir yenisini daha ekleyerek kullanıcılarının ülkemizde bulunan pek çok tarihi mekanı oturdukları yerden gezebilmelerine olanak sağlıyor.

Yüksek çözünürlüklü panoramik görüntüler ile Türkiye'nin birçok önemli tarihi ve turistik mekanını sanal ortamda gezme fırsatını bulabileceğiniz bu yeni özellik sayesinde Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Mısır Çarşısı, Yerebatan Sarnıcı, Sultanahmet Camii ve Cumhuriyet Müzesi gibi daha pek çok mekanı oturduğunuz yerden gezebilirsiniz.

Yandex Tarihi Yerler

Gezmek istediğiniz mekanın ismini Yandex Arama Çubuğu'na yazdıktan sonuç ekranının hemen sağ tarafında görebileceğiniz 'Yandex Panorama' görseline ya da sonuç ekranındaki panoramik görüntüye tıklayarak o mekana ait 360 derecelik görseller eşliğinde gezintiye başlayabilirsiniz. Ayrıca panoramik görüntülerin üzerinde göreceğiniz oklar yardımıyla mekanların iç ve dış bölümlerine ulaşabileceğiniz gibi tam ekran modu sayesinde de gezintinizi daha gerçekçi bir halde yapabilirsiniz.

Web üzerinde yapabileceğiniz bu gezintinin yanı sıra Yandex'in mobil uygulama ve masaüstü bilgisayarlar için geliştirdiği yazılımlarını da aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ