Tapback İle Mesajları Yanıtlamak Mümkün - Haberler - indir.com

Tapback İle Mesajları Yanıtlamak Mümkün

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-27 20:02:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : İnceleme

Apple'ın kesin olarak bildiği bir şey var ki o da, iMessage özeliğinin iPhone ve iPad kullanıcılarının en çok kullandığı özelliklerden biri olmasıdır. Yıllardır özgün tasarımı ve kullanışlı özellikleri ile kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başaran Apple firması, her geçen gün daha da farklı özelliklere sahip akıllı cihazlar üreterek kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. iMessenger özelliği, Apple'a özgü olan en önemli mesajlaşma sistemlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. iMessenger uygulaması içerisinde kullanıcıların farkında olmadığı birden fazla değişik özellik bulunmaktadır. Üstelik çoğu kullanıcı da bu durumun farkında değil.

TacBack İle Mesajlarınıza Hızla Cevap Verin

Detaylı bir inceleme yapmadığımız sürece sahip olduğumuz akıllı cihazların özelliklerini ve detaylarını öğrenmek son derece zor oluyor. Yüzeysel bir kullanımdan ziyade sahip olduğunuz cihazın detaylı özelliklerinden faydalanın. iMessenger'ın en önemli özelliklerinden biri olan ve kullanıcıların farkında olmadığı Tapback'de bilinmeyenler arasında. Mesajlaşmaktan hoşlanıyorsanız Tapback özelliğini kullanarak arkadaşlarınıza daha hızlı ve kısa cevaplar yazabilirsiniz. Aslında tam olarak pratikliği sağlamak amacıyla tasarlanan bu özellik mesajlaşma sisteminizi normalinden çok daha kolay hale getirecek. 

Tapback'in en kötü yanı ise WhatsApp'ta kullanım sunmaması. Sadece cep telefonunuzun mesaj bölümünde bu özelliği kullanarak faydalanabilirsiniz. Tapback diye bir özelliği ya da bu ismi daha önce her hangi bir yerde duymamış olabilirsiniz. Çünkü çoğu kullanıcı tarafından bilinmeyen bir özelliktir. Kullanıcılar bu özelliği öğrenmek için araştırma yapmadığı gibi aynı zamanda Apple'da bu konu hakkında detaylı bir açıklamada bulunmadı. iPhone ve iPad kullanıcıları henüz özeliğin nerede olduğunu dahi bilmiyorlar. Yazımızın içeriklerini değerlendirerek TacBack özelliğinden faydalanabilirsiniz. Hiçbir şey yazmak zorunda olmadan aldığınız bir mesaja anlamlı yanıtlar vermenize imkan tanıyan Tapback bu özelliği kullanmanız adına parmağınızın altında sizi bekliyor.

Tapback Kullanımında Sizi Neler Bekliyor

Tıpkı sosyal medyada bulunan beğeni butonu gibi işlevsel özelliklere sahip olan TacBack ile şu an için altı farklı yanıttan birini arkadaşınıza gönderebilirsiniz. Seçenekler arasında kalp, beğenme işareti, beğenmeme işareti, bir çift ünlem, soru işareti ve bir şeyin sizi eğlendirdiğini göstermek için “Ha Ha” gibi eğlenceli ögeler yer alıyor. Üstelik bunların her birini dilediğiniz gibi kullanma hakkına sahipsiniz. 

TacBack özelliğini kullanmak adına ilk yapmanız gereken iPhone ya da iPad'inizden mesajlar bölümünü açmak ve cevaplamak istediğiniz mesaja girmek. Ardından ekranda ekranda yer alan mavi baloncuk simgesine dokunun ve basılı tutun. Bununla beraber aynı zamanda altı seçenek ile beraber yeni bir baloncuk açılacağını göreceksiniz. Arkadaşınıza göndermek istediğiniz yanıta dokunmanız karşı tarafa gönderilmesi açısından yeterli olacaktır. Yeni bir mesaj satırı olarak görünmek yerine, ilişkili olduğu mesajın bir köşesinde belirecek. Kullanımı son derece kolay olan bu özellik halihazırda akıllı cihazınızda bulunmasına rağmen bir çok kullanıcı tarafından bilinmiyor. Sizde Tacback özelliğini kullanarak mesajlaşma sisteminizi her zamankinden çok  daha pratik hale getirmeniz mümkün olacak. 





PAYLAŞ