Tanıtımı yapıulan Vestel Venus Z40 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Tanıtımı yapıulan Vestel Venus Z40 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-26 19:55:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Yerli üretim noktasında akla gelen ilk şirketlerden olan Vestel, geçtiğimiz yıl Berlin’de gerçekleşen IFA 2018 teknoloji etkinliği kapsamında Vestel Venus Z30 modeli ile karşımıza gelmişti. Aradan bir yıllık bir süreç geçti ve şimdi ise Vestel Venus Z40 modeli tanıtıldı. Vetel’ın bu yeni amiral gemisi modeline baktığımız zaman cihazda 6.4 inçlik AMOLED bir ekran bulunuyor. Bu ekran 1080x2340 piksel çözünürlük ile Full HD+ bir yapı sunuyor. 404 ppi yoğunluğa sahip olan model parmak izi okuyucusuna sahip durumda. Bu cihazın işlemci gücü tarafında ise MediaTek’in Helio P70 modelini tercih ettiğini görüyoruz.

Vestel Venus Z40 Özellikleri ve Fiyatı

Android 9 Pie'lı Akıllı TV Üretimi İçin Vestel Ve Google Bir Araya GeldiAndroid 9 Pie'lı Akıllı TV Üretimi İçin Vestel Ve Google Bir Araya Geldi

12 nm fabrikasyona sahip sekiz çekirdekli Helio P70 işlemcisi 2.1 Ghz çalışma frekansı sunuyor. Cortex A53 ve Cortex A73 çekirdeklerine sahip olan bu işlemci mali-G72 MP3 grafik birimine sahip olarak geliyor. Ön yüzeyde 8 megapiksel açılır yapıda kameraya yer verilirken, arka yüzeyde ise 16 megapiksel + 5 megapiksel olarak bir çift kamera yer alıyor. Modelde OIS desteği  bulunmazken, her iki kamera da Full HD video kayıt edebiliyor. 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya sahip olan model 256 GB’a kadar microSD kart desteği ile artırılabiliyor. 3500 mAh’lik bir bataryaya sahip olan cihazın kablosuz şarj desteği de bulunuyor. Ayrıca kutu içinden Android 9 Pie ile çıktığını söyleyelim.

Bu yeni Vestel Venuz Z40 modeli 3499 TL fiyat etiketiyle satışa çıkıyor. Vestel internet sitesi üzerinden sipariş verenler için ise “14 gün koşulsuz iade” imkanı bulunduğu belirtiliyor. Sunmuş olduğu özelliklere göre fiyat noktasında bir tık fazla gibi gözüküyor. Ancak yine de Vestel tercih edenlerin alabileceği üst düzey bir akıllı telefon diyebiliriz.


Vestel Venüs e4 incelemesiVestel Venüs e4 incelemesi
Vestel Venus V7 Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıVestel Venus V7 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

PAYLAŞ