Tanıtımı yapılan Xiaomi POCO X3 NFC özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Tanıtımı yapılan Xiaomi POCO X3 NFC özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-08 14:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin yeni POCO X3 NFC modeli nihayet resmi olarak tanıtıldı. Türkiye’de de satışta olacak olan bu modelin tüm detayları da belli olmuş oldu. Türkiye’de satışta olan POCO F2 Pro altında bir konumda yer alacak olan POCO X3 NFC, şık bir tasarımla karşımıza geliyor. Ön kameranın ekran deliğinde olduğu bir tasarıma sahip olarak gelen modelin parmak izi sensörü de yan tarafta yer alıyor. Genel itibariyle ince çerçevelere sahip olan model işlemci gücünü Snapdragon 732G işlemcisinden alıyor. Snapdragon 730G’den yüzde 15 daha hızlı bir GPU’ya sahip olan ve çekirdek frekansı 100 MHz daha yüksek olan bu işlemci, ilk defa X3 NFC modelinde kullanılıyor. NFC teknolojisine de sahip olacak olan POCO X3 NFC, 6.67 inç FHD+ 120 Hz bir LCD panel üzerine kuruluyor. HDR10 desteğine sahip olan Gorilla Glass 5 korumasına sahip olan 450 nitlik bu ekran 120 Hz yenileme hızı sunuyor.

Yeni Poco X3 NFC modeli tanıtıldı

Xiaomi akıllı hoparlör: Redmi XiaoAI Touchscreen Speaker Pro tanıtıldıXiaomi akıllı hoparlör: Redmi XiaoAI Touchscreen Speaker Pro tanıtıldı

Cihazda 33W gücünde hızlı şarj destekli 5160 mAh’lik bir pil yer alıyor. Bu model 0’dan yüzde 100 seviyesine 65 dakika içerisinde gelebiliyor. Selfie kamerası 20 megapiksel olan bu modelin arka tarafında 64 megapiksel ana + 13 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kamerası bulunuyor. Model 6 GB RAM ve 64 GB / 128 GB depolama seçenekleri ile geliyor. POCO X3 NFC içinde 256 GB’a kadar destek veren microSD kart yuvası da bulunuyor. Çift stereo hoparlör sistemine sahip olan bu model bağlantı tarafında USB-C kullanıyor. 3.5 mm kulaklık girişine sahip olan modelin Türkiye fiyatı henüz belli olmuş değil.

Ancak model için üç yıllık güncelleme sözü verildiğini belirtelim.


En çok satan akıllı telefonlar listesinde Xiaomi ve Apple rekabeti!En çok satan akıllı telefonlar listesinde Xiaomi ve Apple rekabeti!
Xiaomi Redmi Note 10 özellikleri yeniden sızdırıldıXiaomi Redmi Note 10 özellikleri yeniden sızdırıldı

PAYLAŞ