Tanıtımı yapılan Xiaomi Mi TV 5 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Tanıtımı yapılan Xiaomi Mi TV 5 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-06 16:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, 5.1 mm kalınlığında ve 1.8 mm ekran çerçeve kalınlığı ile dikkat çeken yeni akıllı tv modeli Xiaomi Mi TV 5 modelini 3 farklı boyuta sahip olarak tanıttı. Sunmuş olduğu boyutlar ile oldukça şık bir yapıda gelen cihaz her segmente uygun olarak farklı boyutlara sahip durumda. Xiaomi şirketi akıllı telefon pazarında oldukça önemli bir yer kazanmış durumda. Şirket sadece Çin değil tüm telefon pazarının genelinde iyi bir paya sahip olarak yoluna ilerliyor. Ancak bir diğer yandan şirketin televizyon sektöründe de bulunduğu gerçeği var. Bu noktada Xioami daha çok fiyat-performans ürünü televizyon modellerini uzun bir süredir Çin pazarına sunarak önemli bir paya sahip olmuş durumda.

Xioami Mi TV 5 Özellikleri

Xiaomi Mi Watch ve Mi Watch Pro’nun fiyatı ortaya çıktıXiaomi Mi Watch ve Mi Watch Pro’nun fiyatı ortaya çıktı

Tanıtımı gerçekleştirilen Xiaomi Mi TV 5 modeli yine fiyat performans oranı ile dikkat çekiyor. Televizyonun öne çıkan en kilit noktasında ise sahip olduğu inceliği bulunuyor. Televizyonun ekran çerçevesi yok denecek kadar 1.8 mm seviyeye indirgenmiş durumda. Bu sayede oldukça kompakt bir yapı sağlanmış olurken, kalınlık tarafında ise 5.9 mm seviyesini görüyoruz. Alüminyum alaşım yapısında bir gövdeye sahip olan model tamamen vidasız bir konsept üzerine hazırlanmış durumda.

Cihazın donanım tarafına gelecek olursak modelde 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama kapasitesi bulunuyor. Dolby Atmos ve DTS ses desteği yanında iki adet 8W çıkış veren hoparlörler bulunuyor. Arayüz tarafında ise yapay zeka destekli PatchWall bulunuyor. Xiaomi Mi TV 5 modeli 3 farklı model olarak 55 inçlik versiyon 428 dolar, 65 inçlik model 571 dolar ve 75 inçlik versiyon ise 1142 dolar fiyat etiketleri ile satışa çıkacak. Modelin büyük bir ihtimalle diğer pazarlarda yer almaması bekleniyor.  


108 MP kameralı Xiaomi amiral gemisi Mi CC9 Pro tanıtıldı!108 MP kameralı Xiaomi amiral gemisi Mi CC9 Pro tanıtıldı!
Xiaomi Mi CC9 Pro DxOMark puanı ile meydan okuduXiaomi Mi CC9 Pro DxOMark puanı ile meydan okudu

PAYLAŞ