Tanıtımı yapılan Xiaomi Mi Band 3i özellikleri - Haberler - indir.com

Tanıtımı yapılan Xiaomi Mi Band 3i özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-21 21:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi’nin akıllı bileklik modeli olan Mi Band 3’ün daha uygun fiyatlı versiyonu olan Xiaomi Mi Band 3i tanıtıldı. Tanıtım ile beraber modelin tüm detayları belli olurken, özellikleri ve fiyatı da netleşmiş oldu. Gerçek zamanlı veri gösteren bu bileklik uygun fiyatlı olmasına rağmen kalp atış sensörüne de sahip olarak geliyor. Bu yeni bileklik modelinin donanım öncesinde ekran ve tasarımına bakacak olursak, Mi Band 4 ve Mi Band 3 ile oldukça benzer bir yapıda geliyor. Tasarım çizgisi tarafında klasik Xiaomi tasarımına sahip olan bu modelde 0.78 inçlik OLED bir ekran bulunuyor. Bu ekran ise 128 x 80 piksel çözünürlük sunuyor ve dokunmatik bir panele sahip olduğunu belirtelim.

Xiaomi Mi Band 3i Modeli Tanıtıldı

Xiaomi Mi Band 4 rakibi Huawei akıllı bileklik yakında tanıtılacakXiaomi Mi Band 4 rakibi Huawei akıllı bileklik yakında tanıtılacak

Xiaomi tarafından belirtilene göre bu ekran parmak izini göstermiyor. Ekran üzerinden bildirim, atılan adım, hava durumu ve etkinlikler gibi içeriklere erişmek mümkün oluyor. Hareketsizlik durumu ve uyku durumunu da izleyen bu bileklik hareketsizlik durumunda ise kullanıcıyı uyarıyor. 50 metreye kadar su geçirmez yapıda olan yeni Mi Band 3i modeli hem Android hem de iOS bağlantısı kurabiliyor. Bu bağlantıyı ise sahip olduğu Bluetooth 4.2 desteğiyle gerçekleştiriyor. 110 mAh’lik bataryaya sahip olan bu modelin 20 güne kadar bekleme süresi bulunuyor.

Diğer Xiaomi bileklik modellerinde olduğu gibi yürüyüş, bisiklet ve koşu gibi aktiviteler takip edilebiliyor. Xiaomi Mi Band 3i modeli bu gibi özellikler sunarken, Hindistan’da tanıtımı gerçekleştirilen bu cihaz 1299 Hindistan Rubisi fiyatına sahip durumda. Bu rakam ise 18 dolar gibi bir paraya tekabül ediyor. TL tarafında ise Xioami Mi Band 3 modelini yaklaşık 103 TL gibi bir rakamla göreceğiz.



PAYLAŞ