Tanıtımı yapılan Tiktok Smartisan Pro 3 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Tanıtımı yapılan Tiktok Smartisan Pro 3 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-09 15:29:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

TikTok platformunun sahibine ait olan fiyatına göre de oldukça kaliteli bir donanım ile karşımıza çıkan Smartisan Pro 3 sonunda satışa sunuldu. İlk olarak Uzak Doğu pazarında yer alan modelin Türkiye'da satışa sunulup sunulmayacağı ise kesin olan bir durum değildir. Dünyanın şüphesiz en çok indirilen platformlarından TikTok'un sahipleri tarafından üretilen Smartisan Pro 3 adlı akıllı telefon ilk olarak uygun fiyatı ile dikkat çekerken aynı zamanda donanımsal özellikleri ile de beğenileri topluyor. Cihazın ekran kısmında Amoled ekran ile karşılaşıyoruz. İşlemci sistemi olarak ise cihazda Snahpdragon 855+ kullanıldığını belirtelim. 

Smartisan Pro 3'ün özellikleri

Hem fiyatı hem de donanımsal özellikleri ile dikkatleri üzeri toplayan Smartisan Pro 3'ün ekran boyutu 6,39 olup cihazda damla çentik sistemi vardır. İşlemci kısmında 8 çekirdek GPU 640 Adreno görüyoruz. Ek olarak 8 ve 12 GB RAM seçeneklerine sahip olan Smartisan Pro 3 adlı akıllı cihazın 128 ve 256 depolama seçenekleri mevcuttur. Cihazın kamera kısmında 4 adet kamera vardır. Bu kameralar sırasıyla 48 MP, 13 MP, 5, 8 MP ve ana kamera 20 MP şeklinde sıralanıyor.

Son zamanların en önemli özelliklerinden biri haline gelen hızlı şarj özelliği de Smartisan Pro 3 adlı cihazda yer alıyor. 4000 mAh bataryaya sahip olan Smartisan Pro 3 adlı cihazda 18 W'lık hızlı şarj özelliği vardır. Gördüğünüz üzere cihazın donanımsal özellikleri oldukça sağlamdır. Smartisan Pro 3 fiyatı ise ¥2,899.00 şeklinde belirlendi. Cihaz şimdiden gözleri üzerine çekecek gibi gözüküyor. 


 





PAYLAŞ