Tanıtımı yapılan Samsung Galaxy A51 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Tanıtımı yapılan Samsung Galaxy A51 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-13 16:29:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli akıllı cihaz üreticisi Samsung, bugün itibariyle ilk yeni nesil Galaxy A serisinde yer alan akıllı cep telefonlarından birinin tanıtımını gerçekleştirdi. Galaxy A51 şeklinde adlandırılan bu yeni cihaz 6.5 inç ekran özelliğine sahip olup, Android 10 işletim sistemi ve dörtlü kamera sistemi ile karşımıza çıkıyor. 

Şirket bugün itibariyle ilk yeni nesil Galaxy A serisinden Galaxy A51'in tanıtımını yaptı. Tüketici kitle tarafından oldukça iyi bir yere konumlandırılan Galaxy 50 serisinin devamı olarak karşımıza çıkan Galaxy A51, gelişmiş düzeyde özellikler ve farklı fiyat etiketleri ile geliyor. Samsung Galaxy A51, Full HD+ çözünürlükte olup 6.5 inç AMOLED ekrana sahip ve ekranın üst kısmında Gaaxy Note 10 adlı cihazda karşımıza çıkan bir delik yer alıyor. 

Yayınlanan görseller Samsung Galaxy S11e'nin tasarımını açığa çıkarttıYayınlanan görseller Samsung Galaxy S11e'nin tasarımını açığa çıkarttı

Galaxy A51 özellikleri

Galaxy A50 ile oldukça başarılı bir çizgide ilerleyen Güney Koreli şirket, Galaxy A51 ile serinin devamını sağladı. Exynos 9611 işlemci sisteminden gücünü alan Galaxy A51, 4 ve 6 GB RAM'li olmak üzere iki farklı versiyona sahiptir. Bunun yanı sıra aynı zamanda 64 ve 128 GB'lik seçenekleri de mevcuttur. Cihazın hafızasını artırmak istediğinizde bunu micro SD kart aracılığı ile 512 GB'a kadar yükseltmeniz mümkündür. Hem tasarımı ile hem de özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi gözüken Samsung Galaxy A51'in şirket tarafından tanıtılması oldukça mutlu edici oldu.

Güney Koreli şirketin yeni nesil cihazı Galaxy A51, 15W hızlı şarj özelliğine sahip olan 4.000 mAh kapasiteli bir bataryası bulunuyor. Kutusundan Android 10 tabanlı Samsung One UI 2.0 arayüzü ile karşımıza çıkan yeni nesil ürün, dörtlü kamera sistemi ile kullanıcıların fotoğraf ve video zevklerini kusursuz hale getirmekte oldukça başarılı gibi gözüküyor. Samsung Galaxy A51'in arka panelinde sol üst köşede dörtgen bir kutunun içerisinde yer alan kamera sisteminde  48 MP ana sensör, 123 derecelik görüş açısında sahip 12 MP ultra geniş açılı lens, 5 MP makro kamera ve 5 MP derinlik sensörü ile karşılaşıyoruz. 

Samsung Galaxy A51 fiyatı ve çıkış tarihi

Samsung'un yeni nesil cihazları arasında ilk tanıtımını yaptığı Galaxy A51'in ön yüzünde 32 MP çözünürlüğe sahip bir ön kamera sistemi yer alıyor. Cihazın NFC modülü hakkında henüz net bir bilgi yoktur. Fakat muhtemelen cihazda NFC modülü de yer alıyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda Samsung Galaxy A51'in ekrana gömülü bir şekilde tasarlanan bir parmak izi okuyucusu da vardır. 

Söz konusu bu akıllı cihaz siyah, beyaz ve pembe renk seçenekleri ile karşımıza çıkacak. A51'in pembe renginin üretilmesi oldukça sıradışı olarak değerlendirildi. Cihazın 6 GB RAM + 128 GB depolama alanı ile tasarlanmış olan versiyonu için belirlenen fiyat 350 dolar şeklindedir. Vietnam'da 27 Aralık tarihinde satışlı başlayacak olan Samsung Galaxy A51'in dğnya pzarına ne zaman giriş yapacağı konusunda da henüz kesin bir bilgi yoktur. 

 


Samsung Galaxy S11e, 5G ve hızlı şarj ile gelecekSamsung Galaxy S11e, 5G ve hızlı şarj ile gelecek
Samsung Galaxy A 2020 Modellerinde Yeni İşlemci SürpriziSamsung Galaxy A 2020 Modellerinde Yeni İşlemci Sürprizi
Samsung Galaxy S11 canlı görselleri sızdırıldıSamsung Galaxy S11 canlı görselleri sızdırıldı

PAYLAŞ