Tanıtımı yapılan POCO C3 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Tanıtımı yapılan POCO C3 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-06 20:30:04
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi’nin alt markası konumunda bulanan POCO, ürün yelpazesine bir yenisini daha ekliyor. Bu kapsamda kısa süre önce şirket POCO C3 modelini de tanıttı. Xiaomi’nin Redmi adı altında sunulan son modeli Redmi 9C, POCO C3 olarak karşımıza geliyor. Daha önce işlemiş olduğu taktiğe devam eden şirket, bir modelinin adını değiştirerek yeni bir cihaz olarak lanse ediyor. Xiaomi’nin bu yeni C3 modeli temel ihtiyaçları gidermeye yönelik odaklanıyor. Baktığımız zaman bulunduğu segmente göre ince çerçevelere sahip olan bu telefonda, damla çentik tasarımı bulunuyor. 3.5 mm kulaklık girişine sahip olan cihazın üç farklı renk seçeneğini görüyoruz.

POCO C3 resmi olarak tanıtıldı

Tanıtımı yapılan Xiaomi POCO X3 NFC özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Xiaomi POCO X3 NFC özellikleri ve fiyatı

Cihazın özelliklerine gelecek olursak 6.53 inç büyüklüğünde 20:9 HD+ LCD bir ekran bulunuyor. MediaTek Helio G35 işlemcisine sahip olan cihazda 10W hızlı şarj destekli 5000 mAh’lik bir batarya yer alıyor. 5 megapiksel selfie kamerası üzerine kurulan cihazın arkasında ise üçlü 13 megapiksel, 2 megapiksel, 2 megapiksel makro kameralarını görüyoruz. 3 GB /4 GB RAM + 32 GB / 64 GB depolama seçenekleri yer alıyor. Kutu içinden Android 10 ile MIUI 12 arayüzü ile çıkan bu modelde suya karşı dayanıklılıkta bulunuyor. Diğer yandan cihazda parmak izi tarayıcısı yer almıyor.

Şirket POCO F2 Pro sonrasında ülkemizde POCO X3 NFC modelini de satmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda bakıldığı zaman C3 modelinin de ilerleyen dönemlerde Türkiye pazarına girme ihtimali bulunuyor. POCO C3’ün yurtdışı başlangıç fiyatının ise yaklaşık 102 dolar seviyesinde olduğu gözüküyor. Bakalım sahip olduğu özellikler ile orta segment bir cihaz olan POCO C3, ülkemiz pazarında satışta olacak mı göreceğiz. Şuan için cihaz hakkında bilinenler bunlardan ibaret durumda.  


Tanıtımı yapılan POCO M2 özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan POCO M2 özellikleri ve fiyatı
Tanıtımı yapılan 6.000 mAh bataryalı Poco X3 özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan 6.000 mAh bataryalı Poco X3 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ