Tanıtımı yapılan Oppo Reno4 Z 5G özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Tanıtımı yapılan Oppo Reno4 Z 5G özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-30 16:30:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Oppo, yeni akıllı cep telefonu Reno4 Z 5G'ti tanıttı. Firmanın orta seviye olarak konumlandırdığı akıllı telefonun teknik özellikleri de kesinleşmiş oldu. 

Oppo Reno4 Z 5G, teknik özellikleri ortaya çıktı

Her geçen gün adım adım yükselmeye devam eden Oppo, orta seviyeli yeni akıllı cep telefonu ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylar içerisinde piyasada yerini alan A92s modelinin küresel pazardaki versiyonu olarak bilinen Reno4 Z 5G, adım adım dünya genelinde satışa çıkarılmaya hazırlanıyor. A92s adlı akıllı cihaz modelinin teknik özellik ve tasarım bakımından aynısı olan cihaz gücünü ikizi gibi MediaTek yapımı Dimensity 800 işlemcisinden alıyor. A92s ile en büyük farklılık ise, cihazın RAM ve depolama alanında ortaya çıkıyor. Akıllı telefon ikizinin aksine 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanının dışında herhangi bir alternatif sunmuyor.

Fiyatıyla dikkat çeken Oppo F17 duyurulduFiyatıyla dikkat çeken Oppo F17 duyuruldu

6.57 inç, 120 Hz yenileme hızına sahip LCD ve delikli ekrana sahip olan bu yeni cihaz, iki adet ön kamera ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Ön kameralar sırasıyla, 16 MP ana kamera ve 2 MP derinlik sensörüne sahip olacak. Bir diğer yandan ise arka tarafta da dörtlü kamera kurulumu kullanıcılara son derece kolay bir kullanım sunuyor. Oppo Reno4 Z 5G'nin arkasında yer alan kameralar ise sırasıyla, 48 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açı, 2 MP derinlik sensörü ve yine 2 MP makro olarak belirlenmiş. 4000 mAh batarya kapasitesine sahip olacak bu akıllı telefon, kullanıcılarına 18W hızlı şarj desteği sunacak. An itibariyle Tayvan‘da piyasaya çıkan akıllı telefonun yıl sonuna doğru dünya genelinde satışa çıkması bekleniyor. Yakın zamanda gelecek olan bu akıllı cihaz ile beraber kullanıcılar son derece kullanışlı seçeneklere sahip bir cihaz ile karşı karşıya gelecekler. 


Çıkış tarihi açıklanan Oppo Reno 4 SE özellikleri ve fiyatıÇıkış tarihi açıklanan Oppo Reno 4 SE özellikleri ve fiyatı
Tanıtımı yapılan Oppo Reno4 SE 5G özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Oppo Reno4 SE 5G özellikleri ve fiyatı
Tanıtımı yapılan OPPO Reno4 Lite özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan OPPO Reno4 Lite özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ