Tanıtımı yapılan OPPO Reno4 Lite özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Tanıtımı yapılan OPPO Reno4 Lite özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-28 16:30:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

OPPO'nun yeni orta seviye akıllı telefon modeli olan Reno4 Lite, Ukrayna menşeli bir alışveriş sitesi üzerinde satışa sunuldu. Cihaz, Ukrayna'da yaklaşık 425 Dolar fiyat etiketi ile alıcı bulacak.

Ülkemiz teknoloji pazarında da faal olarak hizmet vermekte olan Çinli mobil teknoloji üreticisi OPPO, yeni orta seviye modeli olan Reno4 Lite'ı Ukrayna menşeli bir online alışveriş sitesi üzerinde satışa sunarak sessizce tanıttı. 

Huawei'den ABD'ye yanıt niteliğinde Türkiye açıklamasıHuawei'den ABD'ye yanıt niteliğinde Türkiye açıklaması

OPPO F17 Pro'nun ufak değişiklikler ile yeniden piyasaya sunulmuş hali olan bu modelin teknik özelliklerden tamamı henüz listelenmemiş olsa da büyük çoğunluğunun ilanda mevcut olduğunu söyleyebiliriz. 

Reno4 Lite Ukrayna'da 425 Dolar

Cihazın yayınlanan teknik özelliklerinden kısaca bahsetmemiz gerekirse; OPPO Reno4 Lite6,43 inç genişliğe ve Full HD+ piksel çözünürlüğe sahip AMOLED bir ekran ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Cihaz ekrana gömülü bir parmak izi okuyucu ile birlikte geliyor.

MediaTek Helio P95 yonga setinden gücünü alan cihazın işlemcisine 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. 

Kamera kısmına geldiğimiz zaman ise; cihazda toplam altı adet kamera sensörü bulunuyor. Dörtlü arka kamera kurulumunda 48 MP'lik bir ana kamera, 8 MP'lik bir ultra geniş açılı sensör ve 2 MP çözünürlüklerinde 2 tane derinlik sensörü yer alıyor. Ön tarafta ise 16 ve 2 MP'lik iki adet sensör mevcut. 

Cihazın 4.015 mAh'lik bataryası 30W hızlı şarj desteğine sahip ve USB-C portu üzerindenden güç alıyor. Android 10 tabanlı ColorOS 7.2 kullanıcı arayüzü ile kutusundan çıkacak olan cihaz, mavi ve siyah olmak üzere iki adet renk seçeneğine sahip.

OPPO Reno4 Lite Ukrayna'da yaklaşık 425 Dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Modelin siyah renk seçeneği geçici süreliğine 70 Dolarlık bir indirimle alıcı bulacak.



PAYLAŞ