Tanıtımı yapılan Oppo A73 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Tanıtımı yapılan Oppo A73 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-06 21:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Oppo’nun son zamanlarda A serisine yönelik yeni modellerini tanıttığını görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise şirket bir yeni modeli olan A73 cihazını tanıttı. Son olarak Oppo A33, A53 ve A93 gibi cihazları pazara sunan şirket, son olarak Oppo A73 ile karşımıza geliyor. Modele dair detaylar açıklanırken fiyat detayının belli olmadığını belirtelim. Resmi olarak tanıtımı gerçekleştirilen Oppo A73 modelinin donanım tarafına baktığımız zaman aslında şirketin Oppo F17 modelinin global Pazar için isimlendirilmiş hali diyebiliriz. Öyle ki modelin ekranından başlayacak olursak cihazda 6.44 inç büyüklüğünde FHD+ bir çözünürlüklü AMOLED ekran teknolojisi bulunuyor.

Gorilla Glass 3 ekran korumasına sahip olan bu cihazın parmak izi tarayıcısı ekranda yer alıyor. Modelin yüzde 90.7 oranında bir ekran kasa boyutu bulunuyor.

Tanıtımı yapılan giriş seviyesi telefon Oppo A33 özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan giriş seviyesi telefon Oppo A33 özellikleri ve fiyatı

OPPO A73 resmi olarak tanıtıldı

Oppo A73 modelinin sahip olduğu diğer donanım özelliklerine gelecek olursak, cihazda Snapdragon 662 işlemcisi yer alıyor. 6 GB LPDDR4x RAM ile gelen modelde 128 GB dahili depolama bulunuyor. Modelin işlemci detaylarında ise 11 nm üretim sürecine sahip Snapdragon 662 modeli 2.0 Ghz hıza sahip olarak dört çekirdekli Cortex A73 ile 1.18 GHz hıza sahip dört çekirdekli A53 çekirdeği bulunuyor. Bu işlemciye ayrıca Adreno 610 grafik birimi eşlik ediyor. Modelin arka tarafında ise dörtlü bir kamera sistemi yer alıyor. Bu kurulumda 16 megapiksel ana, 8 megapiksel ultra geniş açı, 2 megapiksel mono ve 2 megapiksel makro lens yer alıyor.

Cihazın ön kamerası ise Sony IMX471 sensörüne sahip 16 megapiksel olarak geliyor. Modelin sahip olduğu özellikler ile orta-üst seviye bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz. Bu noktada henüz bilinmezken, ilerleyen günlerde cihazın fiyatının da netleşmesi bekleniyor.


Tanıtımı yapılan Oppo Reno4 Z 5G özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Oppo Reno4 Z 5G özellikleri ve fiyatı
Tanıtımı yapılan Oppo A93 özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Oppo A93 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ