Tanıtımı yapılan Lenovo ThinkBook 14 Gen 2 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Tanıtımı yapılan Lenovo ThinkBook 14 Gen 2 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-30 15:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Kablosuz kulaklığa sahip olan Lenovo ThinkBook 15 Gen 2'nin yanı sıra Lenovo ThinkBook 14 Gen 2 de tanıtıldı. Yeni tanıtılan ThinkBook 14 Gen 2, Intel Tiger Lake ve AMD işlemciler ile donatılıyor işte Lenovo ThinkBook 14 Gen 2 özellikleri ve fiyatı.

Lenovo ThinkBook 14 Gen 2 özellikleri

Yeni taşınabilir bilgisayarlarının tanıtımını yapan Lenovo, ThinkBook 14 Gen 2’yi de bu kapsamda tanıttı. Farklı donanım özellikleri ile farklı seçenekler sunan bu bilgisayar  son derece dikkat çekecek gibi duruyor. Ekim ayında piyasaya sürülecek olan bu bilgisayarın Intel tabanlı versiyonu ve AMD tabanlı iki versiyonu bulunuyor.

Eski Apple çalışanlarının kurduğu Nuvia yatırım almaya devam ediyorEski Apple çalışanlarının kurduğu Nuvia yatırım almaya devam ediyor

Her iki donanım tercihinde de ortak olan ekran boyutu 14 inç büyüklüğüne sahip olarak FHD çözünürlük sunan bir ekran çıkıyor. IPS ya da TN panelle kullanıcıların beğenisine sunulan yeni model, hem günlük kullanıcılara hem de iş için kullanacak kişilere sesleniyor. ThinkBook 14 Gen 2, sRGB renk uzayının yüzde 100’ünü destekliyor olmasıyla dikkat çekiyor.

ThinkBook 14 Gen 2 ile kullanıcılar arzu etmeleri durumunda 11. nesil Intel Tiger Lake seçebiliyor ya da AMD imzalı işlemciler ile satın alabiliyorlar. Ekran kartını da seçebilen kullanıcılar için farklı seçenekler sunmasıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Yine iki GPU seçeneği sunan Lenovo’nun seçenekleri, Intel Xe ya da Nvidia MX 450 olarak söylenebilir.

RAM tarafında ise ThinkBook 14 Gen 2, 40 GB’ye kadar DDR4 RAM ile desteklenebiliyor olmasıyla fark yaratmayı hedefliyor. 1 TB NVMe SSD ya da 2 TB HDD ile depolama seçenekleri sunulan taşınabilir bilgisayar, yatık ekranlı da kullanılabiliyor.

Bu modelde Thunderbolt 4.0, USB 3.2 Gen2 Type-C, USB 3.2 Type-A, RJ45 Ethernet, kulaklık ve 3,5 mm girişi ile 4’ü bir arada kart okuyucu bağlantı noktaları yer alıyor. Taşınabilir bilgisayar, USB PD şarj cihazları ile hızlı şarj oluyor.

Bilgisayar, hızlı bağlantıyı desteklemesinin yanında iki seçenekle birlikte geliyor. Bu kapsamda seçeceğiniz varyanta göre, Wi-Fi 6 ile destekleniyor. Diğer seçenek ise Wi-Fi 5 ki o da pek çok kullanıcı için yeterli gibi görünüyor.

Intel tabanlı modelin başlangıç fiyatı 569 DolarAMD tabanlı modelin başlangıç fiyatı 549 Dolar oluyor.



PAYLAŞ