Tanıtımı yapılan Huawei Enjoy 10 Plus özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Tanıtımı yapılan Huawei Enjoy 10 Plus özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-06 12:10:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Bildiğiniz üzere Çinli teknoloji devi Huawei, bu yıl içerisinde teknoloji pazarında adeta çok ciddi başarılar elde ederek rakiplerini kıskandırmayı başarmıştır. İlk olarak Y serisi ile karşımıza çıkan Huawei, ardından ise Y9 Prime 2019 ile sektörde devam etmişti. Şu an için ise Y9 Prime benzeri bir cihaz ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Huawei Enjoy 10 Plus adlı akıllı cihazın özellikleri ve Huawei Enjoy 10 Plus'ın fiyatı henüz resmi olarak belirlenmedi. Huawei Enjoy 10 Plus adlı akıllı cihazın en çok dikkat çeken özelliği ise bu yılın en popüler parçalarından biri olan pop - up kamera sistemine sahip olmasıdır. Kamera tuşuna bastığınız anda cihazın üst kısmında kızaklı bir karşılaşacak ve kapattığınızda da yine kameranın kapanması sağlanacaktır. Cihazın en önemli özelliklerinden biri elbette ki bu değildir. 

Huawei Enjoy 10 Plus'ın özellikleri

Cihazın özellikleri ile ilgili bilgi vermeden önce ilk olarak cihazın tasarımı hakkında bilgi vermek gerekiyor. Çentiksiz bir ekran tasarımına sahip olan Huawei Enjoy 10 Plus, ön kamera kısmında pop - up kamara sisteminin kullanılıyor olması kullanıcıya tam bir ekran kullanımı sunuyor. 6.59 inç büyüklüğüne sahip LTPS IPS LCD ekran ile gelen Huawei Enjoy 10 Plus modelli akıllı cihazın ekranı 1080 x 2340 piksel çözünürlük özelliği ile geliyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda cihazın ekran boy oranında 19,5:9 şeklinde belirlendi. Ekranın TÜV Rheinland sertifikasına sahip olduğunu da belirtmek gerekiyor. Bu sertifikanın bulunuyor olması ekran kısmından yayılan ve çok ciddi zararlı mavi ışık etkisi filtre işlemi ile azaltılıyor. 

Huawei P30'dan ilk detaylar!Huawei P30'dan ilk detaylar!

Söz konusu bu akıllı cihaz gücünü Kirin 710F işlemci sisteminden almaktadır. Akıllı cihazın 8 GB RAM ve 128 GB UFS 2.1 depolama alanı ile kullanıcılara geniş bir alan sunuyor. Ek depolama alanı için ise özel bir microSD kart yuvası bulunuyor. Bu sayede daha fazla depolama alanına sahip olabiliyorsunuz. EMUI 9.1 tabanlı Android 9 Pie OS özelliğine sahip olan bu akıllı cihazda oyuncuların üst düzey bir oyun performansı sergilemeleri için GPU Turbo 3.0 grafik hızlandırma teknolojisi de son derece heyecanlandıran bir durumdur. 

Huawei Enjoy 10 Plus'ın kamera durumu incelendiğinde, arka kısımda üçlü kamera sistemi ile karşılaşıyoruz. Arka kısımda yer alan üçlü kamera sisteminde f/1.8 diyafram açıklığına sahip 48 MP ana kamera 8 MP ultra geniş açılı lens ve bunun yanı sıra aynı zamanda 2 MP gücünde derinlik sensörü de yer alıyor. Cihazda yer alan diğer iki lensin diyafram açıklığı ise f/2.4 olarak karşımıza çıkıyor.Cihazın ön kısmında ise kullanıcıları f/2.0 diyafram özelliğine sahip 16 MP çözünürlüğünde tek bir kamera yer alıyor. Bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda Huawei Enjoy 10 Plus 4.000 mAh batarya gücüne sahiptir. 

Cihazın fiyatı

Cihazın fiyat bilgisi, tanıtımın yapılması ile beraber betlik kazanmış oldu. Mavi, kırmızı, siyah ve yeşil renk seçeneklerine sahip olan Huawei Enjoy 10 Plus'ın farklı fiyat seçenekleri de vardır. 4 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza özelliğine sahip olan versiyonu 209 dolar, 6 GB RAM 128 GB dahili depolama alanına sahip olan versiyonu 252 dolar ve 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı versiyonuna sahip olanı ise 294 dolar şeklinde fiyat etiketi ile karşımıza çıkacak. 

 

 



PAYLAŞ