Tanıtımı yapılan ekran altı kameralı Vsmart Aris Pro neler sunuyor? - Haberler - indir.com

Tanıtımı yapılan ekran altı kameralı Vsmart Aris Pro neler sunuyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-21 12:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasındaki akıllı telefon üreticilerden yenilikçi hamleler görmeye devam ediyoruz. Üretici markalar, daha fazla ekran gövde oranı sunabilmek adına çeşitli kamera teknolojileri geliştirmeye devam ediyorlar. Çerçevesiz yapı için çentikli tasarıma sahip modeller bir hayli popüler olurken, şimdi ise Tayvandlı bir telefon üreticisi olan Vinsmart, tanıtmış olduğu yeni akıllı telefon modeli Vsmart Aris Pro ile ekran altı kamera teknolojisine sahip ikinci model olmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde Çin’de sınırlı sayıda satışta olan ZTE Axon 20 5G modeli sonrasında ekran altı kamera teknolojisine sahip ikinci telefon VinSmart oldu.

Diğer yandan VinSmart ekran altı kameraya sahip telefonlara özel bir yapay zeka ile fotoğraf işleme algoritması da geliştirmeyi hedefliyor. Şirket bu kapsamda ise VinAl Yapay Zeka Araştırma Enstitüsü ile anlaştıklarını da bildiriyor.

Ekran altı kameralı telefonlar yoldaEkran altı kameralı telefonlar yolda

Vsmart Aris Pro neler sunuyor?

Baktığımız zaman cihazda 6.39 inçlik Full HD+ AMOLED bir ekran paneli bulunuyor. Bu ekranın altında gömülü olarak ise 20 MP değerinde bir ön kamera yer alıyor. Ön kameranın konumu dikkatleri çekerken, arka tarafta ise kasanın üstünde dörtlü bir kamera sistemi görüyoruz. Bu kamera sisteminde ana kamera noktasında 64 MP değerinde bir lens ile beraber 8 MP’lik ultra geniş açı lens, 2x optik yakınlaştırmaya sahip 8 MP’lik telefoto lens ve 2 megapiksellik makro lens yer alıyor. Cihaz tüm bu işlemler için 4000 mAh’lik bir bataryaya sahip durumda. Bu pil ayrıca Quick Charge 3.0 desteği ile geliyor.

Cihazın işlemci gücü ise Snapdragon 730 modeli ile sağlanıyor. Ayrıca cihazda 8 GB RAM ile beraber 128 GB dahili depolamanın olduğunu belirtelim. Model Android 10 işletim sistemine sahip olacakken 431 dolar satış fiyatını görüyoruz.


Ekran altı kameralı ilk telefondan Ekran altı kameralı ilk telefondan "selfie" örneği
Dünyanın ilk ekran altına gömülü ön kameralı akıllı telefonu ZTE Axon 20 5GDünyanın ilk ekran altına gömülü ön kameralı akıllı telefonu ZTE Axon 20 5G

PAYLAŞ