Tanıtımı yapılan bileklik formunda akıllı saat: Huawei Watch Fit özellikleri - Haberler - indir.com

Tanıtımı yapılan bileklik formunda akıllı saat: Huawei Watch Fit özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-31 10:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin merkezli teknoloji devi Huawei, yeni akıllı saati Watch Fit modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. Kavisli ekranı, dikdörtgen kasası ve renkli kordonlarıyla kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaracak olan bu akıllı saat, genç işi olsun diyenlere hitap ediyor. Dikdörtgen formundaki gövdesiyle dikkat çeken Huawei Watch Fit duyuruldu. Huawei'nin yeni akıllı saati kavisli ekranı, dikdörtgen kasası ve renkli kordonlarıyla genç işi olsun diyenlere hitap ediyor.

Huawei Watch Fit akıllı saat sızdırıldıHuawei Watch Fit akıllı saat sızdırıldı

Huawei akıllı saati Watch Fit özellikleri

Huawei Watch Fit, üst kısmında 2.5D kavisli cam bulunan 1.64 büyüklüğünde AMOLED ekran üzerine kuruludur. 280 x 456 piksel çözünürlük sunan bu ekran, inç başına 326 ppi değerine sahip ve kasanın %70'ini oluşturuyor. Bununla beraber aynı zamanda ekranın "her zaman açık" modunu desteklediğinin de altını çizmek gerekir. Gri, siyah ve altın renklerindeki metal gövde üzerine inşa edilen Huawei Watch Fit, 46 x 30 x 10,7 mm ebatlarında ve 5 ATM su geçirmezlik derecesine sahip.

Söz konusu bu saatin sağlık ile ilgili özelliklerine gelmek gerekirse, 12 çeşit animasyonlu ve 44 çeşit standart egzersiz hareketlerini takip edebilen Huawei Watch Fit, koşu, yüzme ve bisiklet gibi 11 bilindik spor modu başta olmak üzere toplamda 96 egzersiz modunu destekliyor. Dahili GPS alıcı özelliğini destekleyen bu akıllı saat optik kalp atış hızı sensörü, ortam ışığı sensörü, jiroskop ve ivmeölçer bulunuyor. Yapay zeka destekli kalp atış hızı algoritması ile donatılan bu sensörler sayesinde 24 saat kalp atış hızı izleme, SpO2 kan oksijen satürasyon ölçümü, adet döngüsü takibi, uyku ve stres takibi işlevleri gerçekleştirilebiliyor. 

Saat aynı zamanda çağrı yanıtlama, bildirim görüntüleme, müzik çalar kontrolü, fotoğraf çekme ve el feneri gibi bir akıllı saatten beklenen tüm özellikleri de bünyesinde barındırıyor. 10 güne kadar pil ömrü sunan Huawei Watch Fit, Android 5 ve iOS 9 üzeri işletim sistemi yüklü akıllı telefonlarla çalışabiliyor. Saatin fiyatı ise 110$ olarak açıklandı. Hem özellikleri itibariyle hem de tasarımıyla kullanıcılar tarafından beğeni kazanan Huawei Watch Fit son derece güçlü özelliklerle geliyor. Bu özelliklerin her birini kullanarak donanımsal bir kullanım elde edebilirsiniz. 



PAYLAŞ