Tanıtım tarihi açıklanan Vodafone Pay özellikleri belli oldu - Haberler - indir.com

Tanıtım tarihi açıklanan Vodafone Pay özellikleri belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-31 14:00:01
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Dünya çapında kullanım oranı hızla yükselen mobil ödeme sistemlerinin ülkemizde de yaygınlaşması kullanıcılar tarafından yoğun talepler ile isteniyor. Bu kapsamda Google Play ve Apple Pay'in ülkemize gelmesi beklenirken, Vodafone Pay sürprizi geldi.

Vodafone Pay tanıtım tarihi açıklandı!

Vodafone'un yeni mobil ödeme sistemi ülkemizde de kullanılabilir hale geliyor. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ve Visa Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel’in katılımları ile gerçekleştirilecek olan tanıtım etkinliği, 3 Eylül 2020 Perşembe günü saat 10:30'da online bir şekilde gerçekleştirilecek.

We Chat Pay Türkiye'de kullanıma sunulduWe Chat Pay Türkiye'de kullanıma sunuldu

Vodafone Pay için 18 yaş sınırı bulunmuyor. Bankadan bağımsız bir şekilde çalışan bu kart sayesinde 7/24 para transferi gerçekleştirilebileceği özellikle ifade ediliyor. Vodafone Pay uygulamasına giriş yapıldığı zaman Sanal Vodafone Pay Kart oluşturulacak ve doğrudan kullanmaya başlayabileceksiniz.

Arzu edildiği takdirde başka sanal kartlar oluşturmak mümkün olacak. Yani tek bir kart numarası ile sınırlı değilsiniz.

Vodafone Pay Kart nasıl kullanılır?

Vodafone’un internet sitesinde paylaştığı bilgilere yapılması gerekenler şu şekilde;

1 – Vodafone Pay Uygulaması’ndan, “Vodafone Pay Kart Ekle” seçeneği ile kartınızı tanımlayın.

2 – Vodafone Pay Uygulaması üzerinden banka kartıyla, dilediğiniz bankanın internet/mobil şubesinden EFT ile veya tüm ATM’lerden nakit olarak kolayca para yükleyin.

3 – Tüm mağaza içi ve online alışverişlerinizde, oyun içi satın alımlarınızda yüklediğiniz kadar harcayın,kart bakiyenizi kullanarak 7/24 anında para gönderin ve isteyin.

 



PAYLAŞ