Tanıtılmayan Intel işlemcisi Japonya'da açık arttırmaya çıktı - Haberler - indir.com

Tanıtılmayan Intel işlemcisi Japonya'da açık arttırmaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-29 15:10:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Intel Core i9-9900T adı verilen yeni işlemci, duyurusu ve tanıtımı yapılmamış olmasına karşın Japonya'da gerçekleştirilen bir açık arttırmada görüldü. İşte konu ile ilgili detaylar. 

Yeni İntel Core i3 Piyasaya Sunuldu!

Asus Chromebook Flip C434, Sekizinci Nesil Intel İşlemci İle Birlikte GelecekAsus Chromebook Flip C434, Sekizinci Nesil Intel İşlemci İle Birlikte Gelecek

İşlemci konusunda özellikle son yıllarda elde ettiği gelişmeler ile büyük bir performans atılımı yaşayan Intel yeni modellerinde yüksek performansın yanı sıra düşük güç tüketimi ile oldukça dikkat çekici. Benzer donanımlarda performans artışı görüldükçe güç tüketimi de artarken Intel geliştirmiş olduğu teknolojiler sayesinde işlemci konusunda kişilerin tam olarak ihtiyacını karşılayabiliyor. Konu ile ilgili yaşanan son gelişmeler ise tüm dünyada oldukça dikkat çekmiş durumda. Öyle ki Intel yeni modellerini tanıtımlarla kullanıcılara sunarken tanıtımı yapılmamış olan bir işlemci Japonya'daki açık arttırmada görüntü.  

Intel Core i9-9900T modeli nereden çıktı?

Intel Core i9-9900T adındaki işlemci, online olarak açık artırmaya çıkarken işlemci kısa süre içerisinde internet dünyasının en dikkat çeken durumlarından birisi haline geldi. 

Asus Chromebook Flip C434, Sekizinci Nesil Intel İşlemci İle Birlikte Geliyor!

Geliştirilmiş versiyon mu?

95W Intel Core i9-9900K’nın özellikleri ile çok fazla benzerlik gösteren yeni işlemcinin bu işlemci üzerine geliştirildiği düşünülüyor. Güç konusunda değişiminin yapıldığı yeni işlemcide tüketim sadece 35W. Fakat bu hıza ciddi bir etki etmiş durumda. Öyle ki Intel Core i9-9900T testlerinde hız 1.7 GHz ila 3.8 GHz arasında değişiyor.

T serisini daha çok hepsi bir arada olarak tanımlanan cihazlarda tercih eden Intel'in böylesine bir model üzerinde geliştirmeye gitmesi, markanın bugüne kadarki çalışmalarına göre biraz değişik görünüyor ve bu bakımdan oldukça önemseniyor. Bu ilk işaret olduğu gibi bundan sonraki süreçte T serisinin yenileneceğinin ve farklı bir şekilde geliştireceğinin de sinyali olabilir. 

Intel 9.Nesil Coffee Lake İşlemci Serisi Tanıtıldı


Intel ve Facebook, yapay zeka için birleştiIntel ve Facebook, yapay zeka için birleşti
Intel, 10nm Ice Lake İşlemcilerini TanıttıIntel, 10nm Ice Lake İşlemcilerini Tanıttı
Intel Extreme Serisi Core i9-9990 İddialı GeliyorIntel Extreme Serisi Core i9-9990 İddialı Geliyor

PAYLAŞ