Tanıtılmayan Huawei P30 Lite satışta! - Haberler - indir.com

Tanıtılmayan Huawei P30 Lite satışta!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-12 13:46:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

26 Mart tarihi itibari ile piyasaya sunulacak olan Huawei P30 Lite modeli tanıtılmamış olmasına karşın ön satışa çıktı. İşte konu ile ilgili detaylar. 

Huawei P30 Pro İddialı Kamera Teknolojisine Sahip Olacak 

Huawei P30 Lite Fiyatı ve Özellikleri Belli OlduHuawei P30 Lite Fiyatı ve Özellikleri Belli Oldu

Huawei Paris'te yapacağı özel tanıtım ile birlikte Huawei P30 ailesini piyasaya sürecek. Yeni tanıtım ile birlikte özellikle uzun zamandan beri beklenti yaratan modelleri tüm detaylarıyla netleşmiş olacağı gibi marka tarafından yapılan açıklamalarda P30 Lite modelinin ön satışa sunulduğu ortaya çıktı. Henüz özellikleri paylaşılmamış olmasına karşın ön satış ile şu anda satın alınabilir durumda olan P30 Lite bu açıklamalar ile birlikte tüm dünyada daha fazla dikkat çekmeye başladı.

Huawei P30 Lite tanıtılmadan satışa sunuldu!

Polonya'daki bir online alışveriş sitesinde listelenen telefonun özellikle etiket fiyatı net bir şekilde paylaşılmış durumda. Fakat ilginç olarak telefon ile ilgili hiçbir özellik sitede yer almıyor. Kullanıcıların telefonu satın alabilmesi mümkün olduğu gibi 370 Euro etiket fiyatına sahip. Türkiye'deki fiyatların çok daha yüksek olması beklenirken Huawei P30 ailesi cepleri biraz zorlayacak. Bugüne kadarki gelen bilgiler dahilinde telefonda yer alması beklenen özellikler ise şöyle;

6.15 inç Full HD+ çözünürlük ekran

Kirin 710 işlemci

20 Megapiksel + 16 Megapiksel + 2 Megapiksel çözünürlüğünde üçlü arka kamera

Diğer özellikler ise tam olarak bilinmiyor.

Huawei P30 Lite Fiyatı ve Özellikleri Belli Oldu 



PAYLAŞ