Tam ekranlı Nubia Z18, rekor mu deniyor? - Haberler - indir.com

Tam ekranlı Nubia Z18, rekor mu deniyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-08 15:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon pazarında yer alan Nubia şirketinden yeni bir amiral gemisi model geliştiriliyor. Uzun zamandır üreticiler 18:9 ekran gövde oranına geçiş yaparken bu noktada oldukça ince çerçevelere sahip tamamen ekrandan oluşan modeller görmeye başlamıştık. Konsept tasarım olan Vivo Apex modeli mobil dünya kongresinde ortaya çıkmış ve ekran kasa oranı noktasında oldukça iddialı olmuştu. %82 ve %86 gibi seviyelerinde gördüğümüz telefonlara ek olarak Nubia Z18 modelinin bu noktada bir rekor kırması bekleniyor.

Ortaya çıkan yeni bilgiler ve görsel doğrultusunda ekran kasa oranı ile Nubia Z18 modelinin bir inovasyon sergilemesi bekleniyor. Tasarım noktasında oldukça başarılı olan Nubia Z17s cihazı sonrasında Nubia Z18'in oldukça iddialı bir model olarak gelmesi bekleniyor. Son dönemlerde Huawei ve Xiaomi gibi popüler Çinli markaların telefon pazarındaki yükselişi dikkat çekerken, şimdi ise Nubia'dan yeni atılımlar görmeye devam ediyoruz.

Cihazın teknik detaylarda tarafında ise güçlü donanım parçaları ise amiral gemisi seviyesinde olması bekleniyor. Bu kapsamda Snapdragon 845 ve 6 GB RAM gibi detayları modelde görebiliriz.





PAYLAŞ