Taktiksel Stratejiye Dayalı Savaş Oyunu: Breach and Clear (Video) - Haberler - indir.com

Taktiksel Stratejiye Dayalı Savaş Oyunu: Breach and Clear (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Savaş oyunlarını seven mobil kullanıcılar için tavsiye edeceğimiz Breach & Clear, gerçekçi grafikleri ve sürükleyici oynanışıyla dikkatimizi çeken stratejiye dayalı bir savaş oyunudur.

Bugüne kadar rastladığımız en iyi strateji oyunlarından birisi diyebileceğimiz oyunda, farklı yeteneklere sahip askerlerden kendinize ait özel operasyon birliğinizi oluşturarak 30 farklı silah arasından seçeceğiniz silahlarla birliğinizi güçlendirecek ve oyun içerisinde size verilen görevleri yerine getirmek için mücadele edeceksiniz.

Breach & Clear

20'den fazla görevin yer aldığı oyunda oldukça gerçekçi grafikler eşliğinde, kendinizi adeta savaş alanının ortasında hissettirecek olan oyun son derece keyifli bir oynanış sunuyor.

Bu arada oyunun ücretli olduğunu ve 3.99 Usd fiyatla uygulama mağazalarından satın alınabileceğini de belirtmemizde fayda var.

Android, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz Breach & Clear oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebileceğiniz gibi geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




Breach and Clear Tanıtım Videosu


PAYLAŞ