Take-Two'nun CEO'suna göre oyuncular zamlı oyun fiyatlarına hazır - Haberler - indir.com

Take-Two'nun CEO'suna göre oyuncular zamlı oyun fiyatlarına hazır

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-09 13:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Take-Two CEO'su Strauss Zelnick tarafından yapılan açıklamalarda oyun fiyatlarına yönelik yeni bir tartışma başladı.

Rockstar'ın ana şirketi olan Take-Two CEO'su oyun fiyatları konusunda yaptığı açıklamalarda dünya genelinde dikkat çekti. Özellikle yeni oyun konsollarının piyasaya sunulmasının ardından yeni konsollara özel oyunların piyasaya sunulacağı 2021’de oyun fiyatları için zam sinyalleri verilmeye başlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Take-Two CEO'su Strauss Zelnick, oyuncuların şu anda yüksek oyun fiyatlarını karşılama konusunda istekli olduğunu söyledi.

PS Store'da oyun fiyatları bir kez daha zamlandıPS Store'da oyun fiyatları bir kez daha zamlandı

Oyunlara 10 Dolarlık zam gelecek!

Take-Two CEO'su Strauss Zelnick’in açıklamalarına göre 2021 itibariyle oyunlara ortalama 10 Dolarlık bir artış uygulanacak. Zelnick açıklamasında bu durumun ne kadar normal olduğunu vurgulasa da oyuncular bu açıklamalar sonrasında tepki göstermeye başladı. İngiltere ya da Amerika Birleşik Devletleri gibi ülkeler için bu fiyat artışı çok ciddi bir etki yaratmayacak olsa da Türkiye gibi pek çok ülkede kur fark ve diğer vergilendirmeler ile birlikte fiyatlar artacak. Yapılan açıklamalar sektör devi Rockstar Games ve 2K gibi şirketlerin bağlı olduğu Take-Two'nun CEO'su tarafından yapılmış olması ise oyun sektöründe hareketli günlerin yaşanacağını şimdiden gösteriyor.


Valve oyun fiyatlarını yüksek tutma suçlamasıyla karşı karşıyaValve oyun fiyatlarını yüksek tutma suçlamasıyla karşı karşıya

PAYLAŞ