Taggy, Etiket Arama Derdine Son Veriyor! - Haberler - indir.com

Taggy, Etiket Arama Derdine Son Veriyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Sosyal ağlarda fotoğraf veya video paylaşırken hedef kitlenizi ilgilendiren doğru etiketleri bulamıyorsanız; yerli geliştiricilerin elinden çıkan Taggy adlı mobil uygulama bu noktada işinizi oldukça kolaylaştıracak. 

Etiket arama uygulaması olarak karşımıza çıkan Taggy, sosyal paylaşımlarınız için doğru etiketleri bulmanıza ve bu etiketleri kullanarak hedef kitlenize daha kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlıyor. Sizin yerinize popüler etiketleri bir araya getirerek kategorilere ayıran Taggy, gündemi yakından takip ederek size en uygun olan etiketleri önerebiliyor.

Taggy

Arama özelliği sayesinde bulmak istediğiniz konuları elinizin altına getiren uygulama, aradığınızı bulamadığınız zamanlarda ise herhangi bir limit olmaksızın kendi etiketinizi oluşturmanızı sağlıyor. Ayrıca uygulama sık kullandığınız etiketleri filtreleyerek daha sonra kullanmanız için tek bir yerde toplayabiliyor.

Türkçe ve İngilizce olarak iki farklı dil desteğine sahip olan Taggy, cihazınızın varsayılan diline göre yükleniyor. Dilerseniz sonradan ayarlar bölümünden bu diller arasında geçiş yapabiliyorsunuz.

En doğru etiketleri bularak dilediğiniz kitleye kolaylıkla ulaşmanızı sağlayan etiket arama uygulaması Taggy'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ