Tableti Hoparlöre Dönüştüren Lenovo Smart Tab Duyuruldu - Haberler - indir.com

Tableti Hoparlöre Dönüştüren Lenovo Smart Tab Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-21 18:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji markası Lenovo’dan ilginç atılımlar görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise Lenovo Smart Taba adlı yeni bir ürünü ile şirket dikkat çeken bir cihazı sunmaya hazırlanıyor. Bu yeni Smart Tab ürünü bir şarj istasyonu ve tabletten oluşmakta. Tablet Amazon Alexa  yüklü olarak gelirken istasyona konularak cihaz Amazon’un Show Modu’na geçiyor ve ortaya bambaşka bir cihaz çıkarak akıllı hoparlöre dönüşüm sağlanmış oluyor. Bu sayede Smart Tab ürünü Amazon Echo Show’da olduğu gibi fotoğraf albümlerini gösterebiliyor, müzik çalabiliyor veya Alexa’ya yöneltilen sesli komutları yerine getirebilmiş oluyor. Lenovo’nun bu yeni Smart Tab ürünün de iki farklı tablet seçeneği bizleri karşılıyor. Gelin bu tablet tüm detayları ile neler sunuyor bakalım.

Lenovo Smart Tab ve Tüm Detayları

Lenovo Z5s Ferrari SuperFast'ın özellikleri sızdırıldı!Lenovo Z5s Ferrari SuperFast'ın özellikleri sızdırıldı!

Bu tabletler M10 ve P10 adlı model isimlerine sahip olarak geliyorlar. İki tablet de gücünü Qualcomm’un Snapdragon 450 işlemci setinden alırken, işletim sistemi olarak ise Android Oreo’yu karşımızda görüyoruz. Fire OS yada Alexa’nın sahip olduğu işletim sistemi yerine Lenovo Android Oreo tercih ederek tabletin tek başına da kullanılabilir olan bir cihaz olmasını sağlamış diyebiliriz. Diğer donanım özelliklerine bakacak olursak Snapdragon 450 haricinde hem depolama hem de bellek için de iki farklı seçenek bizleri karşılıyor. 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama bulunan ilk model haricinde 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanına sahip bir cihazda yer alıyor. Ayrıca P10 modelinin 4 GB Ram ve 64 GB dahili depolamalı bir başka versiyonu da bulunuyor.

Tasarımıyla Dikkat Çeken Lenovo Z5s Tanıtıldı

M10’da 4850 mAh’lik bir batarya görürken P10 cihazında ise 7000 mAh’lik bir pil kapasitesi karşımıza çıkıyor. Her iki tablet modeli de ön ve arka kameraya sahip olurken Dolby Atmos hoparlörlere de sahip durumdalar.  


Tasarımıyla Dikkat Çeken Lenovo Z5s TanıtıldıTasarımıyla Dikkat Çeken Lenovo Z5s Tanıtıldı
Lenovo Z5 Pro, AnTuTu puanı ile toz yutturuyorLenovo Z5 Pro, AnTuTu puanı ile toz yutturuyor
Lenovo Legion Y740 ve Y540 tanıtıldıLenovo Legion Y740 ve Y540 tanıtıldı

PAYLAŞ