SwiftKey'e Öngörücü Emoji Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

SwiftKey'e Öngörücü Emoji Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-17 15:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

İlk olarak 2016 senesinde karşımıza çıkan renkli yapısı ile dikkat çeken SwiftKey için geliştirmeler ve yenilikler sürüyor. Birçok Android kullanıcısının varolan klavye yerine tercih ettiği uygulama SwiftKey için şimdi kullanıcı deneyimini etkileyecek güzel özelliklerden birisi daha geliyor. Öngörücü emoji olarak nitelendirilen bu yeni özellik ile artık yazınız ile alakalı olan emojiler tek bir satırda toplanacak. Akıllı klavye yetenekleri ile ön plana çıkan Swiftmoji uygulama ile beraber kullanıma sunulmuştu.

Ancak gelen yeni güncelleme temel otomatik düzeltme özelliğine benzer bir yapıyı emojiler için sunacak. Bu kapsamda yazdığınız mesaj ile alakalı ve bağlantılı emojiler klavyenin üst alanında yer alan çubukta sıralanacak. Bu yöntem ile gereksiz emojilerin kapatılması sağlanmış olacak ve oldukça iyi bir işlevsellik kazandıracak.

Swiftmoji ile gelen bu özellik zaten SwiftKey uygulamasında yer alıyordu. Artık kullanıcıların Swiftmoji kullanmaya gerek kalmadıkları da ortaya çıkmış oluyor. Sizlerde Android cihazlarınızda SwiftKey akıllı klavye uygulamasını kullanıyorsanız bu yeni işlevsel özellikten faydalanabilirsiniz.





PAYLAŞ