Swiftkey'den Animoji'ye Rakip Animasyonlu Emojiler - Haberler - indir.com

Swiftkey'den Animoji'ye Rakip Animasyonlu Emojiler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-05 10:32:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Son dönemlerin en sevilen klavyeleri arasında yer alan SwiftKey’e şirket tarafından yapılan açıklamalara göre yeni bir güncelleme geliyor. Kullanıcılar son dönemlerde mesajlaşırken sadece emoji kullanmayıp, GIF içeriklerinden de oldukça yararlanıyor. Mesajlaşmayı daha eğlenceli getiren bu özelliklere artık animasyonlu hayvanlarda ekleniyor.  

SwitfKey geliştiricileri, kullanıcılarına yaşadıkları deneyimi daha da keyifli hale getirmek için yeni bir fikir geliştirdi. Önceden tanımlanmış GIF’lerin ötesinde bir özellik sunmak isteyen şirket, kullanıcıların sevdikleriyle mesajlaşırken eğlenmelerini de sağlayacak. Şirketin geliştiricileri sadece kendileri tarafından kontrol edilen bir sistem geliştirerek şirin minik hayvanların olduğu “Puppets”i yarattı. 

Yapay Zeka ile Güçlendirilmiş SwiftKey Klavye Uygulaması Yapay Zeka ile Güçlendirilmiş SwiftKey Klavye Uygulaması

Klavyede yeni bir eğlence  

Şirketin “Puppets” adın verdiği bu yeni özellik, uygulama üzerinden kullanıcıların panda, köpek, baykuş gibi görünebilmelerini sağlayacak. 3D ile desteklenen bu özellik sayesinde kullanıcılara aynı zamanda sonsuz bir eğlence kapısı da aralanacak. Şirket bu özelliği geliştirirken, kafa ve yüz hareketlerinin klavye ile eş zamanlı olarak algılanarak taklit edilebilmesi için Microsoft’un yaygın olarak kullandığı yapay zeka teknolojisini kullanacak. 

Herkesin severek kullandığı klavye uygulaması SwiftKey artık daha hızlı

Apple’ın geliştirmiş olduğu aimojiler ve Huawei tarafından geliştirilen AR Lesn ile benzer bir uygulama olsa da, “Puppets” direkt olarak klavyeye entegre edilmesiyle kullanıcıların uygulamaya daha kolay erişmesini sağlıyor. 

“Pupptes”in müdürü olan Deepak Paramand konuyla ilgili olarak, kullanıcıların klavyeden beklentilerinin hızlı yazmak olduğunu ve bunun için de SwitfKey’in son derece uygun bir uygulama olduğunu belirtti. Bunun yanı sıra insanların kendini ifade etmelerini ilginç ve eğlenceli bir hale getirdiklerinin de altını çizen Deepak Paramand, SwitfKey’in kullanıcılar için mükemmel bir uygulama haline getirildiğini açıkladı. 

 


İlgili uygulamalar
Microsoft, SwiftKey Klavye'nin bugüne kadarki en büyük güncellemesini duyurdu.Microsoft, SwiftKey Klavye'nin bugüne kadarki en büyük güncellemesini duyurdu.
Herkesin severek kullandığı klavye uygulaması SwiftKey artık daha hızlıHerkesin severek kullandığı klavye uygulaması SwiftKey artık daha hızlı

PAYLAŞ