SwiftKey Klavye, Windows 10 ile pano senkronizasyonu yapacak - Haberler - indir.com

SwiftKey Klavye, Windows 10 ile pano senkronizasyonu yapacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-27 17:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Microsoft, sahibi olduğu SwiftKey klavye uygulamasının Android sürümüne Windows 10 ile pano senkronizasyonu yapabilme desteği eklemeye hazırlanıyor. Bu yenilik özetle, bilgisayarınızdan kopyaladığınız bir metni eşzamanlı olarak telefonunuzda da görebileceğiniz anlamına geliyor.

Google, klavye uygulaması Gboard’u son zamanlarda geliştirmek ve daha işlevsel hale getirmek için yoğun çalışıyor. Her ne kadar küçük olsa da mobil klavye sektörü de aslında apayrı bir pazar ve bu pazarın oyuncularından birisi olan Microsoft’un elinde SwiftKey gibi güçlü bir silah var. Teknoloji devi, elindeki bu silahı daha da güçlendirmek için rakiplerinden geri kalmıyor.

Google, varsayılan arama motoru için Apple'a 12 Milyar Dolar ödüyorGoogle, varsayılan arama motoru için Apple'a 12 Milyar Dolar ödüyor

Microsoft, SwiftKey klavyeyi Windows ile senkronize ediyor

Android geliştiricisi Alessandro Paluzzi, bazı tersine mühendislik çalışmaları sayesinde SwiftKey klavye uygulamasında yapılmakta olan yeni bir özelliği gün yüzüne çıkardı. Windows 10’lu bilgisayarınızda kopyaladığınız herhangi bir linki veya metni doğrudan SwiftKey’de görebilmenizi sağlayan yeni özellik, çoğu durumda WhatsApp’la halletmek zorunda kaldığınız ‘bu’ derdi ortadan kaldıracak.

Yeni işlevden, kullanılabilir olduktan sonra klavyenin menü kısmına eklenen ‘Pano geçmişini bulut ile senkronize edin’ seçeneği sayesinde faydalanabileceksiniz. Microsoft, SwiftKey klavye uygulamasına eklediği özelliği şu ifadelerle tanımlıyor: “Diğer Windows cihazlarınızdan kopyaladığınız metinleri kopyalayın ve yapıştırın.”

#Microsoft is working on the possibility of sync the #SwiftKey keyboard clipboard history to the cloud





PAYLAŞ