Sweetch ile Otopark Yeri Aramaya Son (Video) - Haberler - indir.com

Sweetch ile Otopark Yeri Aramaya Son (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Özellikle büyükşehirlerde yaşayan sürücüler için kabus haline gelen otopark yeri bulma sorununa farklı bir çözüm getirmeyi amaçlayan Sweetch, otopark bulma ve listeleme işini tamamen sürücülere bırakan ücretsiz bir mobil uygulamadır.

Alışılagelmiş otopark bulma uygulamalarından farklı olarak tamamen sürücülerin yaptıkları bildirimler ile otopark yeri bulmayı sağlayan uygulamanın çalışma prensibi de oldukça ilginç.

Uygulama kullanan sürücüler bulundukları otopark yerinden ayrılırken, uygulamayı kullanan ve otopark yeri arayan diğer sürücülere bildirimler göndererek boş park yeri olduğuna dair haberdar ederek, alternatif ulaşım yollarıyla birlikte harita üzerinden gösterebiliyor.

Swetch

Pek çok insanın birbirini kıskandığı ve hatta çekemediği bir dünyada bu uygulamayı kullanarak sürücüler neden birbirlerine yardım etsin? sorusunu duyar gibiyiz. Hemen cevap verelim.

Uygulamayı hazırlayan şirket sürücülerin birbirlerine boş otopark yeri noktalarını göstermeleri için ilk kullanıcıya 5 dolar, listelemeyi yapan kullanıcıya ise 4 dolar ücret ödüyor.

Şimdilik sadece ABD'nin San Francisco eyaletindeki iPhone kullanıcılarına sunulan Sweetch 'in web uygulaması için http://app.sweetch.me/ adresini ziyaret edebilir ya da mobil uygulamasını aşağıdaki bağlantı üzerinden cihazınıza indirebilirsiniz. Uygulama hakkında bilgi almak içinse geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ