Swatch Bellamy Modellerine Temassız Ödeme Özelliği Geliyor! - Haberler - indir.com

Swatch Bellamy Modellerine Temassız Ödeme Özelliği Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-12-01 17:00:50
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Dünyaca ünlü İsviçreli saat firması Swatch, bundan kısa süre önce Touch Zero One serisi ile akıllı saat pazarına giriş yapmıştı. Firma şimdi de Bellamy adındaki yeni akıllı saat serisi ile klasik saat serisine temassız ödeme özelliği kazandırıyor.

Renkli tasarımları ve her zevke uygun ürün çeşitliliği ile yıllardan beri bir çok kişinin tercih ettiği ilk markalardan biri olan Swatch, bir yandan giyilebilir teknolojiler pazarına yeni ürünler sunarken diğer yandan yakın zamanda oldukça rağbet görecek temassız ödeme özelliği için çalışmalarını sürdürüyor.

Marka bu doğrultuda NFC teknolojisini kullanarak günlük alışverişlerinizde işlemlerin hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlamak üzere hazırladığı yeni Bellamy serisini tanıttı. 

NFC destekli Bellamy akıllı saatleri ile temassız ödeme özelliğini etkinleştirmek üzere Visa ile iş birliğine giden firma, 2016 yılından itibaren söz konusu özellikli ürünlerini ABD, İsviçre, Brezilya ve Çin pazarında satışa sunacak.

Peki temassız ödeme özelliğine işe yarar?

Kullanıcıların cüzdanlarını çıkarmadan sadece bilek hareketleri ile ödeme yapmalarını sağlayan bu teknoloji Visa kartlarıyla uyumlu çalışabilecek. Bu sayede kullanıcılar günlük alışverişlerinde ciddi oranda zaman kazancı sağlayarak, ödemeleri hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilecek.





PAYLAŞ