Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-16 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Birçok kullanıcı tarafından kullanılan yer bildirim yapma uygulaması olan Swarm ile online olarak dilediğiniz noktadan yer bildirimleri yapmanız mümkün olmaktadır. Geçtiğimiz aylarda Swarm uygulaması aldığı güncelleme ile spam mesaj sorunlarına çözüm niteliğinde bir yenilik getirmişti. Mesajları kimler tarafından atabileceğinizi seçebileceğiniz bu noktada getirilen yeni gizlilik ayarı ile sadece arkadaşlarınızın arkadaşları ekleyebilecek şekilde ayarlama yapabilirsiniz.

Sizlere bu içeriğimizde Swarm hesabınızı nasıl silebileceğinizden bahsedeceğiz. Bildiğiniz üzere uygulamayı direkt olarak sildiğinizde yine Swarm profiliniz duracaktır. Ancak yapacağınız hesap silme işlemi ile tamamen ortadan kaldırmış olacaksınız.

Swarm Hesabı Silme

  • İlk olarak mobil cihazınız üzerinden Swarm hesabınızın silinemeyeceğini hatırlatalım. Bunun için bir masaüstü bilgisayar gerekmektedir.
  • Bilgisayar üzerinden internet tarayıcısına Foursquare yazarak gerekli siteye giriş yapın.
  • Daha sonra hesap silme bağlantısı üzerinden hesap silme sayfasına erişin.
  • Giriş ekranı sizleri karşılayacaktır ve Swarm hesap bilgileriniz ile hesabınıza giriş yapın.
  • Giriş esnası sonrasında gelen bölümde 'Swarm'dan neden ayrılıyorsun'' şeklinde bir soru çıkacak ve seçeneklerden birini cevaplayarak devam edin.
  • Gelen bölümde sayfanın alt kısmında yer alan 'Delete Account' yada 'Hesap Silme' butonu ile hesabınızı silin.
  • Ancak Swarm'a Facebook ile bağlantı yaptıysanız ilk olarak hesabınıza bir şifre atamanız ve sonrasında ise hesap silme sayfası üzerinden hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu işlemler sonrasında Swarm hesabınızı tamamen silmiş olacaksınız.





PAYLAŞ