Swarm Hesabı Silme İşlemleri Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

Swarm Hesabı Silme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-28 14:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

2014 yılında hayatımıza dahil olan Swarm uygulaması gittiğiniz he mekanda yer bildirimi yaparak sizi takip eden kullanıcılara bulunduğunuz konum hakkında bilgi vermenizi sağlayacaktır. Kullanıcıların sosyal hayalarını geliştirmeleri adına birbirinden farklı seçenekler üzerine kurulan Swarm uygulaması üzerinden konum paylaşabildiğiniz gibi aynı zamanda konum ile ilgili fotoğraf paylaşımı da yapabilirsiniz. Gittiğiniz her mekanda yer bildirimi yaparak arkadaşlarınızın nerede olduğunuz hakkında bilgi edinmesini isteyenler Swarm platformundan faydalanıyordu. 

Aslında Swarm ilk olarak hayatımıza Foursquare adı ile dahil oldu ve kullanıcılara sunulduğu günden itibaren büyük kitleleri etkisi altına almayı da başarmıştı. Şu an için halen milyonlarca kullanıcıya sahip olan Swarm platformu ilk günkü popülerliğini kaybetmiş gibi gözüküyor. Bunda en büyük etki elbette ki diğer sosyal medya platformlarına Swarm'da yer alan özelliklerin dahil edilmesidir. Swarm hesabını uzun süre kullandıysanız ve artık cep telefonunuzda yer kaplamasını istemiyorsanız sizde Swarm'ı kaldırmak isteyebilirsiniz. Swarm hesabını tamamen akıllı cihazınızdan silmek için yazımızda sunulan bilgilerden faydalanabilirsiniz. 

Türkiye, Swarm'da Rekor Kırdı!Türkiye, Swarm'da Rekor Kırdı!

Swarm uygulamasının artık akıllı cihazınızda bulunmasını tercih etmiyorsanız Foursquare.com'a giriş yaparak mevcut kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekiyor. Giriş işlemini gerçekleştirdikten sonra ise Swarm hesabını silme sayfasına giriş yapacak ve silme işlemlerinize başlayacaksınız. Karşınıza çıkan sayfada Swarm hesabınızı neden silmek istediğinize dair hazırlanan seçenekler arasından bir tercih yapacak ve Delete Account butonuna tıklayacaksınız. Hesabınızı silme işlemini onaylamak için mevcut Swarm şifrenizi girecek ve Confirm seçeneğine tıklayacaksınız. Bir sonraki adım için ise ana sayfaya yönlendireceksiniz. Burada ise bilgilerinizi kullanarak tekrar giriş yapmaya çalıştığınızda karşınıza bir uyarı çıkacak ve karşılıyorsanız da hesabınızı kolaylıkla sileceksiniz. 

Son adım olarak ise Foursquare ve Swarm hesaplarınız birbiri ile bağlantılı olduğu için Swarm hesabınızı tamamen sildiğiniz taktirde Foursquare hesabınızın da silineceğini aklınızda bulunsun. Swarm hesabınızı tamamen silmek için yukarıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır. 


İlgili uygulamalar
Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?
Swarm Nedir? Nasıl Kullanılır?Swarm Nedir? Nasıl Kullanılır?
Swarm hesabı nasıl silinir?Swarm hesabı nasıl silinir?

PAYLAŞ